Julhelg

Hej! 
 
Julhelgen har varit precis så lugn och skön som den brukar vara, och vi har varit hos både victor och min familj, och ätit hur mycket mat som helst! Precis som det ska vara med andra ord! 
 
Nu har vi hundarna hos oss i cirkus en vecka och det är riktigt kul att ha de här! Vi ska snart göra ett försök med att klippa/trimma de litegrann eftersom de är så långhåriga! Vi får se hur det går ;)
 
Ikväll kommer i alla fall Basse, Hayk, Quan och Ida hit för en spelkväll. Super! :)
 
Hoppas er jul också varit helt fantastisk! 
 
C ya! 
 
 
 
</div

Avslutning! :)

Var det skönt med sovmorgon idag eller vad?! 
Igår gick avslutningen rätt bra och eleverna slutade klockan 11, så vid halv 12 var det fika för personalen. Gott och kul! :) 
 
Våra två rektorer och administratören överraskade både barn och personal på avslutningen med att uppträda med en egen låt. Sviiinkul! Alla älskade det!  
 
Och idag fick jag som sagt sovmorgon, så himla skönt! :) 
 
Ikväll ska vi käka middag och gå på bio med några andra, och imorgon bär det av till skövde! Mysigt! 
 
C ya! 
 
 

</div

20 december

Tjabba! 
 
Sista dagen är gjord och imorgon är det avslutning! Det ska bli så himla skönt med lite ledigt! Det behövs verkligen! 
 
Idag var sista gången på simskolan för den här terminen, och nu är det bara 5 gånger lvar efter jul, sen är det klart! Det är så kul att se hur alla gar förbättrat sig från första gången vi var där, och då menar jag verkligen ALLA! Så himla härligt! 
 
Efter jobbet skulle jag egentligen ha käkat sushi med Sara men det blev inte av, så jag gick och köpte sushi själv istället, för jag var så himla sugen på det! 
Och nu väntar jag på att Vic ska komma hem från jobbet, det är hans sista dag att jobba på ett tag det också. Sen är han ledig från både plugg och jobb över jul! :) 
 
C ya! 
 
 
</div