Brorsor och avflyttning

Hej! 

 
I torsdags skulle vi ju egentligen på fotboll, men eftersom matchen blev inställd så träffade vi Tompa och hans kompisgäng på olearys inne i stan istället. Det var kul att träffa wille och viktor, och speciellt viktor som både jag och Tompa umgicks mycket med när vi var mindre. Viktor bor tydligen i Kortedala, där jag jobbar, så vi blev inbjudna att titta förbi någon gång :) 
 
I fredags kväll kom Sanna och Jakob hit på middag och då lagade vi risotto, något som varken jag eller Vic har gjort innan. Det blev i alla fall riktigt gott, så det får vi göra igen! Vi spelade lite spel också, men sen var de tvungna att åka hem till Shaggy (hunden) :) 
 
Igår var vi ute med Oliver och skulle sola vid långevattnet, men solen försvann så fort vi kom dit, så vi hängde bara där ett tag innan vi åkte in till stan för att äta gyros. Vi hade tyvärr glömt att det var göteborgsvarvet igår, så vi kom knappt fram. Vi gick fel väg och fick korsa alla springande galningar två gånger. Dumt. Men maten var god när vi väl kom fram! 
 
Senare på kvällen var vi bjudna till Sanna och Jakob för avflyttningsfest, eftersom de flyttar härifrån om typ en vecka. Vi hade riktigt kul, men det är ju lite tråkigt att de ska flytta. 
 
 
Idag är det en sport/slappisdag. Fotboll och hockey är det aom går här hemma idag :) 
 
Kram! 
 
 
 

Kommentera här: