Fredaaaag!

Hej! 
 
Nu är det äntligen helg! Åh vad det känns bra! Jag sitter i Bergsjön och väntar på bussen som ska ta mig hem. Men innan dess ska jag gå in på ica och handla litegrann. Men inte mycket för vi ska till Skövde så fort victor har slutat jobbet ikväll! :) 
 
Det är också en grej som är himla bra. Vi får spendera tid med familjen (och hundarna inräknade) samtidigt som det är fotbolo att se på, golfträning och matfestival på gång! Huur bra?? 
Något som är mindre kul är att jag och pappa ska åka upp på begravning i Stockholm på måndag, så då är jag ledig från jobbet. 
Men helgen kommer bli himla härlig i alla fall! 
 
Hoppas ni får en trevlig helg! 
 
 

Puh..!

Hej! 
 
Torsdagar är helt okey dagar egentligen, men det är en grej som gör de inte alls roliga. Engelska med en speciell klass. Jag är själv där ingen lyssnar. Sist hade vi engelska i 10 minuter när det egentligen skulle vara 60 minuter. Resten av de 50 minutrarna fixk jag säga tyst, tyst och tyst. Typ. Något mer pedagogiskt kanske, men det var det jag menade. Och grejen är att jag sällan höjer rösten, men ibland måste man, och det här är ett sådant tillfälle. Sjukt trist! 
Det är den här lektionen som är sist på dagen, mellan 13:15-14:15. Kul tid dessutom! ;) 
 
Men nu ska jag vara positiv! Det kan ju hända att det inte alls är så idag, vi får hoppas i alla fall!
 
Efter lektionen ska jag och Linnéa iväg på kulturombudsmöte, och får komp en halvtimme för det! Känns ju super! Gå iväg från skolan och göra något annat, och sen få komp för att göra det! Nice! 
Då ska tilläggas att man inte får komp som lärare egentligen, om vi inte är kvar på skolan efter klockan sju på kvällen, och det är man ju inte! 😁 
 
Nu hoppas jag sista lektionen går bra och sen laddar jag för helg, mina fredagar är underbara! 
Kram! 
 
 
 

Planeringstid

Tjabba! 
 
Nu är det onsdag och snart är det redan helg, jösses vad fort tiden går! 
Nu när eleverna går i trean har fe uttökat deras timplan med väldigt mycket, så istöllet för att sluta 13:20 slutar de nu 14:15 tre dagar i veckan. Helt sjukt faktsikt! De är så trötta att de somnar sista timmen! 
Men fröknarna är nöjda! När eleverna har syslöjd, idrott och musik m.m så får vi mer planering. Inte överdrivet mycket då vi har halvklasser och jag har engelska i 2 andra klasser, men tillräckligt för att orka lite längre på dagarna. 
Vår planering på eftermiddagarna är såklart kortare, men det gör inget, för man får mer gjort under dagen :)
 
Nu ska jag hem och laga mat och diska, annars är inget planerat idag. Så skönt! 
 
Ha de ha de!