Glitter glitter glitter!

Det har varit en lång vecka, och det är bara onsdag. Eftersom vi hade APT i måndags kväll och sen eftermiddag igår på grund av utvecklingssamtal så känns det som att den här veckan redan har varit väldigt lång. Och som vanligt i utvecklingssamtalstider så är det så himla segt och respektlöst när föräldrarna inte dyker upp och inte hör av sig innan. Jag har viktigare saker att göra än att vänta på föräldrar som tydligen inte är intresserade av sitt barns skolgång. Suck. 
 
Hur som helst har vi i alla fall byggt hus av papper idag och det hamnade glitter ÖVERALLT. Vi fattade inte vad som hände. Ena studen frågar en elev efter glitter, vilket jag och Linnéa inte plockar fram och i nästa ligger det glitter på hela golvet, på väggarna, stolar, bord, i barns hår, i mitt hår och till och med i korridoren utanför klassrummet. Det är sjukt vad glitter det blev överallt! Så nu har vi bestämt: aldrig mera glitter!! 
Men barnen hade kul i alla fall, förutom när de blev tvungna att städa upp allt igen ;)
 
Kolla vilka snygga hus! 
 
C ya! 
 
 
 
 
</div

Ny bil och god mat

Hej!

Precis som alla andra helger har den här gått superfort och snart är det redan måndag igen. En månddag full med utvecklingssamtal och APT, så det är skönt att vi har kunnat vila upp oss ordentligt i helgen. 

I fredags ringde Victor mig på jobbet och berättade att han hade köpt en bil, bara sådär! Svinkul och asläskigt på samma gång!
Så om 3 veckor ska vi hämta den nya bilen och lämna in våran gamla i inbyte :) 

Efter jobbet så fikade jag med Sara och Linnéa och sen hadde jag en lugn kväll hemma med film och godis i sofffan, medan Victor var på AW med sitt jobb. 

Igår var vi med Quan och Ida hela dagen, vilket var riktigt mysigt, och vi käkade jättegod Vietnamesisk mat inne i stan! Så god att vi kollade upp hur man gjorde det, och försökte oss på det själva idag. Det gick faktiskt bra, och blev nästan lika gott när vi gjorde den själva! :) 
 
 
Idag har vi varit ute och gått i spåret för det var ju så himla fint väder ute! Vi harr ju knappt sett solen på typ två månader, så det är bäst att passa på att njuta när man kan!

Hoppas ni haft en bra helg!

Kram! 
 
 
 
 

</div

För roligt att skriva

Hej! 
 
Jag hade alldeles för roligt i helgen för att hinna skriva någonting här. 
Vi busade med hundarna i snön, åkte pulka med fina Tinis och åt kladdkaka med Tomps och Saga. Sen käkade vi också ute på Bombay Masala med mamma och pappa i lördags, vilket var helt underbart gott! Ni Skövde-bor som läser detta, gå dit! :) 
 
Tompa och Saga följde med oss tillbaka till Göteborg i söndags och sov en natt hos oss innan Saga åkte hem till Stockholm igen. Det var också himla kul, för vi spenderade söndagkvällen med att spela massa Tv-spel och kolla på film! 
 
Nu i veckan har jag inte haft så mycket ork till att skriva blogg, men jag har haft ork att rensa min garderob och annat som behövt göras i alla fall! Så det känns skönt! Nu har jag en kasse med kläder att ge bort och en kasse att slänga. Så nu kan jag shoppa lite mer kläder, för nu får det ju nästan plats i min lilla garderob ;) 
 
Imorgon ska jag förmodligen fika med Linnea och Sara efter jobbet, och då brukar tiden bara flyga iväg för vi har så mycket att prata om! 
Victor ska iväg på AW imorgon kväll men vi kanske hinner med och träffa Quan och Ida imorgon lite senare på kvällen, vi får se lite hur det blir! 
Det ska bli skönt med helg i alla fall! :) 
 
Kram! 
 
 
 
 
 

</div