Möt fisken Dougnut

Hej! 
 
Här är vår klassrumsfisk Dougnut, även ibland kallad Danni. Han är tråkig, och simmar inte runt särskilt mycket. Ska föreställa en kampfisk, men särskilt mycket kamp verkar det inte vara i honom. Ändå är han älskad av 25 elever, och gör vårt klassrumsklimat något bättre. Tack Dougnut!
 
 
 
 
 

</div

Pinchos, bio och måndag igen

Tjabba!
 
Som sagt blev det sushi i fredags och pinchos i lördags så den här helgen har vi inte lagat särskilt mycket mat själva. Det är jag inte särskilt ledsen över! ;)

Bion var i alla fall väldigt bra i lördags och vi hade väldigt trevligt sällskap också! Bättre kan det ju inte bli! 
Nu har jag dock lagat mat, men det är mest för att Victor ska ha någonting att äta när han kommer hem klockan nio. Då lär han vara svinhungrig eftersom han både jobbat och åkt direkt till träningen efter det! 
 
Idag har vi haft ännu en trevlig dag på jobbet med elevmöten med rektor,konflikter och så vidare. Nej, allt kanske inte är superbra alltid..eller för det mesta, men på något sätt tycker jag ändå väldigt bra om mitt jobb. Konstigt va? ;) 
Det måste vara elevernas "Aha"-blickar när de förstår något de inte har förstått innan, eller den glädje de visar varje gång de ser oss på morgonen, eller de uppskattande ord vi får från våra elever varje dag. För trots alla bråk, anpassningar och hårda ord så trivs jag på mitt jobb. För jag vet att jag gör nytta där, jag spelar roll där, och jag är faktiskt viktig. Och tro det eller ej, men faktiskt är jag nog ganska bra på mitt jobb också! 
Haha, nu får det vara nog med skryt! Jag kan ju, precis som alla andra, förbättra mitt arbete ännu mer! Och imorgon lär jag kanske inte vara lika positiv! ;) 
 
Hoppas er helg har varit bra och att veckan blir minst lika bra!
 
 
 
 
 

Skönt att det är fredag

Wow, vilken dag. Den har varit hemsk...men nu är det helg och sen tar vi nya tag på måndag! 
 
Idag pallar jag inte ställa mig och laga mat när jag kommer hem så jag ska handla och sen ska jag köpa sushi på vägen hem. Sen ska jag sova någon timme innan Victor kommer hem från jobbet, det är min plan. Det ska bli så skönt! 
 
Imorgon ska vi träffa Quan, Ida, Cocchi och Amanda för att äta på pinchos och gå på bio. Wiho! Längtar! 
Annars ska jag ta sovmorgon imorgon, för det både behöver jag ocj förtjänar jag! :) 
 
Ha en bra helg! 
 
 
 
</div