Wow, vilken vecka!

Hej!

Gud vilken lång hemresa det var! Jag satt i mitten i ett 4-säte mellan Victor och en italiensk gubbe, som vresade med benen alla 10 timmarna, snarkade och kliade sig i skrevet hela tiden. Fräscht. Så gissa om det var skönt att komma hem i tisdags! 

När vi väl kom hem så städade vi, handlade och vilade lite innan Sanna, Jakob, Ted och Marcus kom till oss på middag. Supermysigt! Och efter att alla hade gått hem så sov vi riktigt gott! :) 

I onsdags var vi och kollade på Sverige-Mexico hemma hos Quan och Ida, och efteråt grillade vi. Sen på vägen hem svängde vi förbi Ikea och några andra butiker för att fixa iordning våran balkong! Äntligen! Nu är det jättemysigt att vara där ute! 

I torsdags hjälpte vi Hayk att bogsera hans Saab med hans nya Renault till en verkstad, och vi får se om de kan hjälpa honom med växellådan, eller om den är skrot. Det får vi se om två veckor! Efter det så åkte vi och badade med Hayk, Quan och Ida. Härligt värre! 

Sen igår började Victor jobba igen så då träffade jag Amanda inne i stan, fikade lite, shoppade lite och sen käkade vi på restaurangen innan Victor slutade för då mötte vi upp Cocchi på Liseberg. Där kollade vi på Melissa Horn som spelade och sen körde vi 5-kamp. Jag kom FETSIST men det var svinkul ändå! :D Dessutom vann vi stjärnvinst på både geisha och toblerone så helgen är ju räddad! 
 
Idag så tänker jag inte göra mycket under dagen. Fixa med bilder från resan kanske, planera lite inför nästa resa om en månad (AUSTRALIEN!!), och läsa lite ute på balkongen :) 
Sen ikväll är vi bjudna på middag hemma hos Amanda och Cocchi, och ska dricka lite drinkar med hade vi tänkt! :) 

Hoppas ni har en superbra sommar! :D

C'ya!

 
 

Zambia + Zimbabwe

Japp! 
Vi kom hit i fredags förmiddag och har under den tiden hunnit med ganska mycket enligt mig. Vi har varit vid Victoriafallen och upplevt fallen både från långt håll och extremt nära. Det var strålande sol men det kändes ändå som att det regnade från alla håll. Inte minst nerifrån då vattnet från fallen studsade mot berget och flög upp igen! 
 
Vi har också hunnit gå över gränsen till Zimbabwe för att uppleva fallen från andra sidan också. Sjukt vackert! 
 
Och idag har vi åkt helikopter! Så jäkla coolt! Vilken känsla! 
Efter det var vi inne i Livingstones city, men där var det inte supermycket att göra. Så vi var på en marknad och köpte några grejer innan vi åkte tillbaka till hotellet :) 
 
Snart ska vi käka middag på den otroligt lyxiga restaurangen där man får flera pre-starters och glass till förrätt ;) 
 
Imorgon ska vi checka ut och bege oss hemåt. Det tar dock ett tag att åka tillbaka, så vi landar först på tisdag morgon! 
 
C ya! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
</div