Hjältinnan fröken Frida

Hej! 

Idag har allt gått superbra på jobbet! Det känns så bra att det för en gångs skull bara lyter på, efter flera veckor med bara negativitet från elevhälsa och rektor. 
Jag fick agera hjältinna på taket och blev väldigt stolt när mina elever skrev fantastiska och spännande berättelser. Jag fick värmande ord från mina kollegor som tycker att jag gör ett otroligt bra jobb, och en av våra specpedagoger var inne på en lektion som gick toppenbra! 
Jag hade utvecklingssamtal med en elev och hennes pappa och vi hade riktigt kul, trots allvaret i att eleven behöver oerhört mycket lästräning. 
Idrottslektionen var megarolig och jag fick visa mina fantastiska kunskaper i de romerska ringarna! ;) jag fick wow-reaktioner och applåder till och med! 
Sa jag att jag hade varit uppe på skolans tak? Jajemensan! Frida räddar dagen genom att hämta en stege från vaktmästaren och klättrar upp på taket för att hämta en elevs skor, som någon har kastat upp. Idolkänsla på den när flertalet elever nerifrån marken ropar: "wow Frida! Hur vågar du?!" 

Japp, idag somnar jag med ett leende på läpparna! 


Kommentera här: