Lugn helg, vad jag behövde!

Tjabba!

Igår var jag ute på promenad, hämtade paket, tränade, handlade och lagade mat och läste en hel del. Dagen gick otroligt fort och vid 18 åkte jag in till stan och hämtade Victor. Det kändes konstigt att dagen gick så fort medd tanke på att jag egentligen inte gjorde så mycket. Jag hann inte ens kolla på greys anatomy! 

Det har jag dock hunnit idag! Jag har också städat och fixat det sista med lite bilder som jag beställde i veckan. Så nu är de insatta i album! 
Nu ska jag träna och efter det ska jag käka. Sen blir det kanske ännu mer slappande, vem vet? Antagligen blir det så! ;) 
Jag har en lite jobbigare vecka framför mig med sena dagar i form av föräldramöten, kulturmöten och sådär så det kan behövas! 

Men det händer kul grejer också må ni tro! På onsdag har jag och Ida bokat in att vi ska gå och simma igen, och på torsdag ska jag, Hayk, Vanny och Axel gå på ringaren i Notre Dame. Hoppas att det går bättre den här gången, så att jag inte blir magsjuk igen! Det vore ju typiskt! 

Jag har precis bokat spa till mig och Victor om två veckor, vilket ska bli otroligt skönt! Det är en vecka innan sportlovet, så snacka om nedvarvning till dess. Precis vad vi behöver! :) 

Nej, nu ska jag inte dra ut på det mer! Nu ska jag gå och träna!

Hej på er!

 
 

Badhäng och handbollsmys

Tjabba!

Det blev mer än bara serier i onsdags, för Ida hörde av sig och ville simma! Det var ju lägligt eftersom jag skulle simmat med Amanda egentligen, som tyvärr hade blivit sjuk! Så det var bara att packa väskan och ge sig av till Angereds arena. Så skönt! Det var inte så mycket folk så sent heler, så det var jättebra!

I torsdags så hämtade Victor upp mig på jobbet och sen åkte vi hem till Quan och Ida för att käka och kolla på handbollen (igen! ;) ) 
Matchen var slut vid tio ungefär och då åkte vi hem. Väl hemma kom jag på att jag hade glömt min mobil på deras hatthylla. Vi orkade knappast köra tillbaka vid halv elva, eftersom både jag och Vic skulle upp och jobba dagen efter, så jag gick hela dagen igår utan mobil! Det var väldigt nyttigt faktiskt! Man är ju så sjukt mobilberoende! 
 
Hur som helst så åkte jag i alla fall dit och hämtade den igår efter jobbet, och stannade för att snacka lite, innan det var dags att åka och handla något att käka. Sen vilade jag faktiskt hela kvällen tills Victor kom hem vid halv nio :) 

Nu kommer Victor jobba 9 dagar i sträck, så det betyder att jag är helt själv den här helgen. Inte mig emot. Då kan jag läsa, kolla på Greys anatomy, gå på promenader och liknande. Senare idag ska jag ut och gå med Amanda är det tänkt, men i övrigt är inte så mycket annat bestämt! :) 

C ya!

 

Leende hemgång

Hej! 

Har haft tre bra dagar på jobbet och går hem med ett leende. Kan det inte alltid vara så?? 

Igår var det en lång dag med APT på kvällen, men jag fick skjuts hem av en jobbarkompis, så kom hem runt sju :) då hade victor maten redo, så det var bara att sätta sig till bords. Gott! 

Idag ska jag handla på vägen hem, för vi har inget toapapper kvar! Paniiiik! 
Annars ska jag inte göra så mycket idag. Kolla på serier och laga mat typ! :) 
Jag skulle egentligen simmat med Amanda men hon blev sjuk i måndags, tyvärr! 
Det kanske blir imorgon istället med Victor och Ida :) 

C ya!