London

Hej! 

 
Då var den här Londonvistelsen snart över och vi har haft det hur bra som helst! 
 
Först var vi på en guidad tur på Emirates och tog en massa roliga kort, och intervjuade Tompa i båset efter tre år spelade i Arsenal ;) 
 
På fredagskvällen gick vi igenom London dungeon och blev dödade på alla möjliga vis. Vi var förrädare som blev halshuggna, vi blev torterade, vi fick pesten och fick komma till den hemska pestdoktorn, vi blev mördade av Sweeney Todd och gjorda till paj av Mrs Lovett, och för att inte tala om Jack the Ripper! 
Hur häftigt som helst!! 
 
I lördags strosade vi runt i stan och såg allt man måste se, och sen var det match! De spelade inte särskilt bra, men en vinst blev det och vi gick nöjda därifrån också! 
På kvällen käkade jag världens godaste vildsvinskorv och på hotellet drack vi goda drinkar :) 
 
Igår var vi på Kings cross station på morgonen och sen tog vi en promenad därifrån till Oxford Street och shoppade i några timmar! 
Sen var det dags att åka till teatern för att gå på Stomp! Det var det häftigaste jag har varit med om! Det var svincoolt och asroligt!! Jag skrattade så att jag grät och var helt amazed! Helt underbart!! 
 
Idag ska vi gå på ännu en shoppingrunda och sen får vi se om vi tar oss till china town en sväng och kollar lite. Ikväll ska vi i alla fall åka hem, så vi får se vad vi hinner med idag :) 
 
Kram!