Fantastisk helg!

Jösses, vilken helg vi haft! Helt fantastisk! 

I fredags var både jag och Vic lediga eftersom vi skulle gå på en profylaxkurs, och lära oss att slappna av bland annat! Den var helt okey..Jag menar, massage är ju alltid skönt! Men att försöka sitta och låtsas ha värkar med 7 andra par är inte riktigt min grej! 😄 
Victor tyckte att det var bra i alla fall, och det är ju bra! 
Vi var klara runt halv ett och efteråt åkte vi och handlade och kände att vi förtjänade varsin pizza! Så jäkla gott! Speciellt eftersom vi inte hade ätit sen frukosten klockan 7 på morgonen! 

Jag sov ett par timmar på eftermiddagen och sen kom Tom och Saga till oss på kvällen, eftersom de skulle spendera helgen hos oss! Kul! 

I lördags åkte vi iväg till Liseberg och körde 5-kamp, och Tom och Saga provade att åka Valkyria! Efter ett par timmar åkte vi hem för att (som jag trodde) laga mat. Men det blev ingen matlagning! 
Väl hemma höll jag på att kissa på mig, eftersom det redan fanns ett gäng hemma hos oss som skrek "surprise!" när vi klev innanför dörren! Helknäppt! Mina fina! 🥰
Och oj, vad fint de hade fixat! Det fanns hur mycket gott som helst att äta, det hängde ballonger och girlanger i taket och blöjtårtor prydde TV-bänken! 
Dum som jag var tog jag ingen bild på allt det fina förrän efteråt, när allt redan var undandukat och presenterna redan var öppnade! 
Hur som helst så hade vi en supermysig eftermiddag, som jag kommer kunna leva på länge! 😊

Idag käkade vi en riktigt god frukost och spelade lite spel på förmiddagen, och sen åkte Tom och Saga runt lunch! 
Sen dess har jag tvättat, steriliserat nappar och nappflaskor och sorterat alla lådor och skåp i badrummet! 
Men nu är det fotbollsdags i alla fall! 

Hoppas ni haft en toppenhelg ni också! 

Kram!