Söndag - första advent

Halloj!

Igår träffade vi August, Julia och Martin ute vid lekplatsen på förmiddagen. Vi hade det väldigt kul fram till lunch då det var dags att gå hem igen. Det var lika frostigt igår och vi tog vägen förbi kyrkogården hem. Så vackert! 

Efter det spenderade vi eftermiddagen med att städa och göra julfint! Tänk att jag bara stryker en gång om året, och att den gången är så himla, himla tråkig! Det är liksom en halvtimme av ett helt år och ändå känns det som en evighet 😂 
Men fint blev det! Så nu är julgardiner, dukar och adventsljusstakar framme lagom till förtsa advent! Mysigt! 

Och hur spenderade vi då första advent kanske ni undrar? Jag och Julian åt frukost med tända ljus och Julian var helt hänförd av den fladdrande flamman! Så fint, tyckte han! 
Vid lunch åkte jag och hämtade upp Ida och sen gick vi på ett café i Kungälv och käkade lunch och efterrätt! Så gott! Vi hade egentligen tänkt att testa ett annat cafe som låg bredvid, men det var trångt och mer folk där, så vi struntade i det. Vilket vi gjorde rätt i, för vi kom mätta och belåtna därifrån! 

Eftermiddagen och kvällen spenderade vi hemma hos Quan och Ida och spelade bingolotto som de pensionärer vi är! Haha! Det var längesen, och det lär ju dröja ganska länge till innan vi spelar nästa gång för ingen vann någonting 😅

Hoppas ni har det fint! Hej!