Liseberg och TV-tittande

Hej! 

Det blev som sagt en lördag på Liseberg tillsammans med Ida och vi "råkade" visst spendera en del pengar där inne 😂. Vi spelade lite spel, på hjul och åkte collorado och hade det himla mysigt! Vi vann faktiskt två stjärnvinster  så det var skoj!  Jag hade kunnat åka fler karuseller, men det får vänta till nästa gång. 
I slutet på september kommer Tompa och Sofia hit och då ska vi också till Liseberg. Det ser jag fram emot för då blir det lite mer åka av! Och då kanske jag äntligen får åka valkyria! 

Annars har ju Julian varit fortsatt förkyld, men är på bättringsvägen. Vi har ju inte kunnat hitta på så mycket, men har varit ute och gått och lyckades hitta en lekplats utan barn, så där stannade vi en stund 😊 
Imorgon ska jag se om jag kan leta fram några penslar så att vi kan måla lite. Någonting måste man ju göra när man inte får vistas bland folk! 

I övrigt har Julian fått sitta en hel del framför TV:n idag. Det har varit bamse, mamma mu, bolibompa och pippi. Läkaren som sjukskrev mig har sannerligen inte varit lätt att få tag på, så jag har nästan inte gjort annat än att sitta i telefon idag. Jag har blivit runtskickad hela dagen. Jättekul! Men Julian var nöjd. Hade han fått välja hade han definitivt sett fler avsnitt av pippi 😄 men vi var ute på en promenad också faktiskt, annars hade jag blivit knäpp! 
Jag lyckades i alla fall komma fram till någon som kunde hjälpa mig tillslut, så jag är sjukskriven september ut verkar det som. Skönt att slippa tänka på det på ett tag nu. Och också skönt att få prata med läkaren. Enligt henne är 4 veckor en väldigt kort tid att bli sjukskriven efter att ha gått igenom det vi gör, så nästan alla får förlängt. Vilket var skönt att höra, faktiskt. 
Jag är ju inte direkt van att vara sjuk, så jag brottas lite mellan arbetsmoralen och mig själv och mitt mående. Men skönt att få prata med henne faktiskt. 
Och Julian tackar henne nog för alla avsnitt av bamse idag! ;) 

Hoppas ni har det fint!