Tisdag och onsdag

Tjabba! 

Igår var jag och Julian över till Ida och barnen en stund, och sen när Quan kom hem från jobbet lagade vi mat och käkade. Supergott, precis som vanligt! 
Strax efter sex åkte vi hem igen och när Victor kom hem började vi kolla på en serie. Det lär ta ett tag att se färdigt den dock, eftersom han kommer hem så sent, och Julian behöver vara med sin pappa den tiden han är hemma!
Alltså kan vi bara se den när han sover :) 

Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit ute på en promenad faktiskt. Julian har knappt sovit något på dagen idag, så det blev inte så mycket gjort! Vi tog en dusch förut för att vi ska träna på att han får vatten i ansiktet, och han är jätteduktig med det 😊 men han blir lika förvånad varenda gång det händer! 😁 

Imorgon är Victor ledig (eftersom han jobbade i helgen) så då ska han faktiskt få bada med Julian på babysimmet! Jag följer med och sitter vid sidan av, och tar en miljon bilder på de när de badar kanske! 
I övrigt ska vi nog åka och fixa en inflyttningspresent till Tom och Saga. Vi ska nämligen upp till Solna i helgen, eftersom Saga tagit examen! Tjoho! 

C ya!