Spelkväll och Alingsås

Vilken härlig dag vi har haft idag! Helt oplanerat åkte vi iväg på en liten roadgrip, men man kan säga att den redan började igår! 

Gårdagen startade med att vi alla tre åkte till Humlebadet, en 15 min från oss, och badade. I 30-gradig värme behöver man svalka både sig själv och barnet! 
Vi hade tagit med matsäck och hade det supermysigt. Julian hittade en hund han var helt fascinerad av, och tittade imponerat på när de större barnen runt honom lekte. 
Efter det åkte vi hem, packade och begav oss mot familjen Phan/Svensson för en spelkväll. Det var längesen vi hade en sådan då det inte går så bra att spela när barnen är vakna och Julian måste åka hem och lägga sig. 
Igår behövde vi dock inye åka hem för att han skulle sova, eftersom vi sov över där istället! Så himla bra! Äntligen fick vi spela lite spel 😄 

Så, med det sagt, så bestämde vi oss efter frukost för att åka till Alingsås och bada på ett äventyrsbad! Det var verkligen jättebra! Det var inget folk där inne, vi var i stort sett själva, så det var jättehärligt och alla barn och vuxna hade roligt! 
Efteråt strosade vi runt lite i stan och käkade buffé, lekte på en lekpark, tittade på getter, får och grisar och gick i en fin slottspark! :) 
Trots en rejäl regnskur så har vi haft en riktigt mysig dag! 

Hoppas ni haft det fint denna söndag! 
Ha'de ha'de!