Halloj!

Det var ett tag sen hörni! Det har varit så himla mycket och jag har bara inte orkat vara här inne och skriva något på länge. 

Bortsett från att vara höggravid med allt vad det innebär så har vi varit på flera visningar på olika hus och radhus, och haft vår egen lägenhet ute för försäljning samtidigt. Det var lite stressigt i början, men efter hand landade jag i känslan av att det kommer lösa sig på det ena eller andra sättet. 

Det stressigaste av allt har väl mest handlat om banken och vad de är villiga att ge oss för lån, och försöka räkna ut vad vi kommer ha råd med att köpa. Det var många samtal till banken ett tag! 
Men till slut hittade vi vårt nya hem! 
Och i onsdags skrev vi på papper! Så nu har vi ett rosa litet radhus att ta hand om från och med augusti! 😄

Onsdagen blev en hektisk dag för bara några timmar efter att vi skrivit på pappren för vårt hus (!!!!) så sålde vi även vår lägenhet. Vår mäklare hade ringt och låtit stressad i måndags kväll och undrade om vi kunde ha visning på vår lägenhet dagen efter. Det fick vi ju tacka ja till såklart, och bara en timme efter de hade varit hos oss i tisdags hade de lagt ett bud. Ett alldeles för lågt bud, men mäklaren lyckades förhandla upp det så att vi kunde skriva på pappren redan på onsdagkväll 😅 
Så så ser det ut! 

Inte nog med det så är det en stressig tid på jobbet nu på slutet av terminen, men jag kan i alla fall trösta mig med att det är semester om några veckor. Sen kommer det ju en bebis några veckor senare så det är en hel del som händer just nu! 

Veckan som kommer blir det heller inte mycket vila. Victor ska på jobbresa till Milano (jag vet, sjukt avis 😂) så jag är själv med barnen, jobb och allt vad det innebär med foglossning och ryggont och så vidare. Samtidigt är det både besök till barnmorskan och utvecklingssamtal för Elliot m.m. 
Men veckan efter det lugnar det ner sig litegrann, tror jag. Hoppas jag i alla fall 😂 

Hoppas ni har det fint! Nu kommer det inte dröja mer än en månad till nästa inlägg! Nu har jag stressat ner liiitegrann i alla fall, haha! 

Kram!