Yess! :)

Hallå!
Nu är det helg allihopa! :D


Nu har jag vart på praktiken i tre dagar och det är verkligen superkul. Jag kan föreställa mig hur jobbigt det kommer bli att komma tillbaka till skolan sen :/ Det är ju jobbigt nu fast vi bara går någon dag då och då ;) hehe
I måndags gick vi ut på promenad med alla barnen och plockade tussilago och kastade ut kottar i vattnet :) Jag har även fått en jättefin teckning med alla fröknarna på (även jag) som tog ut cyklar från förådet.
Igår frågade jag om jag kunde börja en timme tidigare och sluta en timme tidigare också men min handledare sa att jag kunde komma 8, som vanligt, och sluta vid halv 3 ändå.
Men när klockan blev halv 2 ungefär sa de att jag kunde gå eftersom det är valborg :P Så jag cyklade hemmåt och började städa, för det är ju så att det kommer gäster ikväll! Tina och Alicia ska komma och vi ska grilla lite.
Det är efterlängtat som tusan!

Ha det så bra ikväll allihopa!


If you don't need it every day
But sometimes don't you just crave
To disappear within your mind
You never know what you might find

Kusinerna, redovisning och agility? :)

Idag har man knappt gjort någonting alls...kusinerna var här en liten sväng och vi har blivit bjudna på en examensfest! Tosca älskar Sanna och Jakob så hon blev väldigt glad när de kom. De stannade inte särskilt länge eftersom de har vart i sin sommarstuga sen i fredags och behövde åka hem och duscha och lite sånt.
Och sen har jag ju faktiskt tränat litegrann idag också! Nere i källaren,..egentligen borde man nog göra det oftare.  

Just det! Jag har ju glömt att berätta att vi hade Nationellt prov i engelska i fredags. Det gick sådär faktiskt...jag tyckte att det var ett svårt ämne att skriva om...datorer...
Sen hade vi samhällsredovisning också och det gick mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra! :) Jag tycker att det gick väldigt bra för vår grupp ändå, med tanke på att vi missuppfattade alltihop i början.

Förhoppningsvis så kommer man iväg till brukshundsklubben någon gång i veckan med Isabel och våra söta små hundar så vi kan köra lite agility med de :) Tosca är riktigt duktig på att hoppa och klättra på saker så det skulle passa bra om vi kom iväg så de kan få springa av sig lite!  

Kram!

Sanna med Melindas hund Bubba

Gårdagen

Igår var det superfint väder så därför satte jag mig ute och solade litegrann samtidigt som jag läste. Det var verkligen jätteskönt men där kunde jag ju inte sitta hela dan (tyvärr).
När Tosca ville gå ut på en promenad gick vi nere vid Bottensjön och på vägen tillbaka satte jag mig på stranden ett tag. Tosca var tydligen varm så hon hoppade i vattnet och försökte fiska upp några kottar som låg på botten. 


När jag kom hem var Karléns här och vi skulle fika ute i trädgården :)
Vi gick ner till stranden vid Vättern och spelade lite strandfotboll! Killarna mot tjejerna! 
Visserligen hamnade bollen ganska så ofta i vattnet, men det var inte så kallt som jag hade föreställt mig att det skulle vara så därför var det inga problem att hämta den.

Men efter ett tag blev det ändå ganska kallt om fötterna så därför gick vi hem igen då vi fick grillat! :D supergott!
Efter det gick vi till Kabyssen för att köra "fem minus" och "volly", och där var vi ett bra tag...mycket skratt blev det i alla fall när man missade bollen lite då och då.

Det var en rätt så bra lördag ändå :)

Kram!