Regnig dag

Hallå!

Det har varit en regning och trist dag idag, men nu på kvällen (när man inte behöver gå ut på någon långpromenad med hundarna) är det lite mysigt att det regnar.
Men det betyder inte att jag inte vill ha vår och värme nu! Det är på tiden att det blir lite soligt igen så jag kan sitta ute på altanen i solen och läsa! :)

Hur som helst var jag i Hjo på mitt nya vikariejobb idag! Det kommer nog gå superbra! :)

Kram!

Återupptäckt!

Hej!

Jag kan först och främst meddela att jag sorgligt misslyckades med att övertala mig själv att INTE baka igår. Men men...man kan inte vara bäst på allt ;)
Vad har jag då kommit fram till genom att jag föll för frästelsen att baka annanaspaj igår? Jo...att sockersuget är en av mina svagheter ^^


Hur som helst har jag just "återupptäckt" artister som Frank Sinatra och Eileen Barton och liknande! Det är lite härligt att sitta och lyssna på sådan musik ibland :)Kram!


Står emot lusten att baka

Hallå hallå!

Idag har jag varit ute större delen av dagen, vilket har varit skönt. Mycket basket har vi spelat :)

Hur som helst försöker jag stå emot lusten att baka annanaspaj. Det är ju meningen att jag ska försöka bli av med mitt sockerberoende!
 Samtidigt som jag försöker övertala mig själv att låta bli så säger en del av hjärnan till mig att det inte kan vara så onyttigt eftersom det är frukt och inte så mycket socker i.
Jag försöker bara lura mig själv ;)Vi får väl se hur det går!

Kram!