Utevistelse med lekplatshäng

Hej! 

Igår testade jag vagnen själv ute för första gången och båda barnen slocknade på en gång. Jag hade misstänkt att de skulle göra det så jag hade tagit med sittunderlag, dricka, digestivekex och en bok. Jag gick först på en liten promenad men sen satte mig på en bänk i solen och dukade upp. Det var jätteskönt i solen, och det var härligt att sitta där och läsa. Tyvärr blåste det lite väl mycket. Vinden ville bläddra fler sidor i taget än vad jag ville 😅
Nästa gång får jag kanske leta upp lite lä, istället! 

En annan mamma hörde av sig medan vi var ute. Hon skulle ut med sina barn till den stora "slottlekparken" en bit från oss. Det var bara ca 30 min kvar till hon skulle gå så vi stannade ute tills det var dags för de att gå. Vi möttes upp och gick tillsammans till lekplatsen. Julian och hennes äldsta, Yasmina, leker jättebra tillsammans! Yasmina är född samma år som Julian (ett halvår äldre) och de har jätteroligt tillsammans. Det är skoj att se! 
Vi var där ett bra tag och lekte och testade allting, men strax efter 15 kände jag att det var dags att gå hemåt. Då hade jag och barnen varit ute i 3,5 timme och jag började bli kissnödig 😂 Halv fyra var vi hemma igen, så 4 timmar var vi ute. Det tycker jag är väldigt bra gjort för att vara vinter! På våren och sommaren känns det lite lättare att vara ute så länge åt gången 😄

Idag har Julian gått tillbaka till förskolan igen, vilket han ju tycker är väldigt skoj. Vi passade på att leka lite ute på vår gård innan vi gick in för att äta mellanmål. Sen brukar han få vila lite framför TV:n ett litet tag, innan vi leker med annat här hemma. Även om han bara är på förskolan 5 timmar så tar det ändå på krafterna. Men han älskar det! :) 
Jag och Elliot har gått på en liten promenad på morgonen och sen har vi mest slappat. Men imorgon ska vi till BVC när Julian är på förskolan. Det blir spännande att se hur mycket han har vuxit! 

Ta hand om er!