Long time no see

Hej! 

Efter min magsjukeperiod har det varit så fruktansvärt mycket som har hänt, så jag tog en paus från skrivandet för att jag helt enkelt inte orkade. Men sen kom jag på att det ju faktiskt är ganska skönt att skriva av sig, och nu kände jag mig redo att ta upp skrivandet igen. 

I samma veva som jag var hemma och var sjuk blev Linnea också sjuk. Hon har varit sjuk i tre veckor och har nu blivit sjukanmält minst två veckor till. Alltså har jag gjort dubbelt arbete sen jag kom tillbaks efter magsjukan och kommer göra detta i minst två veckor till, antagligen terminen ut. Idag var första dagen på två veckor som jag fått ha planeringstid, och det var sååå skönt! Jag är så trött på att höra min egen röst! Känns som att jag inte gjort annat än att tjata den här veckan.  Barnen är heeelt crazy bananas! Taskiga ord, knuffar i korridoren och detta praaat i klassrummet. 
Mycket på jobbet med andra ord! 
Dock ska jag säga att de inte vanligtvis beter sig illa så jag hoppas att de bara behöver ha lite helg. Det vet jag att jag behöver i alla fall! 

Det har hänt en del grejer hemma också kan jag tala om! 
Vi har köpt en lägenhet!! I maj flyttar vi till en 3:a i Kviberg som ligger ganska nära centrum i göteborg. Så kul! Längtar asmycket till dess! 

Och enjag annan grej jag längtar efter är jullovet! Och att börja med vår julkalender imorgon! 
  • Vi hade det så mysigt imorse och alla eleverna fick skriva ett julkort till en kompis och säga snälla saker om den personen. Så varje morgon i december (med start imorgon) kommer vi läsa ett av korten så får barnet det handlar om en bra start på dagen. :) 
Hoppas ni haft det bra under tiden jag varit borta och inte saknat mig alltför mycket! 

C ya! 😊

Blä för magsjuka!

Hej!

Min helg blev inte riktigt alls som jag hade tänkt mig, långt därifrån! Men den började bra! I fredags kom Amanda hem till mig direkt efter att jag hade slutat jobbet och då lagade vi lite sen lunch innan Tina kom. Supermysigt! 
Efter ett tag var Amanda tvungen att åka hem eftersom de skulle städa sitt källarförråd, så då satt jag och Tina och slappade i soffan en stund och spelade lite TV-spel! 

I lördags skulle vi egentligen ha gått på musikal men då jag vaknade med magsjuka blev det inget med det för min del. Jag är riktigt besviken på att magsjukan inte kunde väntat någon dag till åtminstonde! Jag hade så gärna velat gå!
Victor fick ta min biljett istället så att Tina ändå kunde gå, så det var ju ändå bra att hon inte kom förgäves. 
Men jag mådde inte ett dugg bra och fick inte ens behålla vattnet jag drack...blää! Så hela lördagen låg jag i sängen eller en madrass i vardagsrummet.. 

Igår mådde jag lite bättre, men fortfarande inte bra. Jag kunde i alla fall få i mig lite yoghurt på morgonen och på kvällen, och vattnet fick jag behålla också. Vi hade bokat in en visning igår så den kunde vi ändå komma iväg på, men oj så svag jag kände mig! 

När vi kom hem däckade jag på madrassen i vardagsrummet igen, och sen var det dags för fotboll! AIK tog SM-guld! Woho! Något positivt i alla fall! ;) 

Idag är jag alltså hemma från jobbet och ska vara det imorgon med. Man ska ju vara symptomfri minst 48 timmar (har dock hört 72 också..) och det är fortfarande inte riktigt bra. Så jag blir nog hemma på onsdag också, även om jag är piggare idag än i helgen. 

Hoppas ni haft en fin helg i alla fall!

 

Hicka på busshållsplats

Hej! 

Just nu är jag på G hemåt, och sitter och hickar på busshållplatsen. Jag försöker hålla ner ljudet så mycket som möjligt, men det för att "hoppen" man gör varje gång man hickar blir större. Inte lätt att dölja det ;) 

Hur som helst är det typ redan mörkt nu. Det är mörkt när man går till jobbet och det är mörkt när man går därifrån. Inte så kul! Men så kommer det vara nu i typ 3 månader..! Bara att vänja sig! 

När jag kommer hem ska jag laga mat och sen packa väskan inför morgondagen, för då ska jag simma med Amanda efter jobbet! :) kul! 

Hoppas ni har det super! 

C ya!