Ojdå, en sån helg!

Hej på er!
 
Jösses, vilken helg ändå. Julian var i princip frisk i torsdags men han hade pyttelite hosta kvar så jag bestämde mig för att han fick vara hemma torsdag och fredag också.

I fredags var han helt bra + att det hade gått 7 dagar sen hostan började så då åkte vi in till Alfons Åbergs kulturhus! Jättefint ställe! Julian hade hur skoj som helst, men jag började få ´väldigt ont i magen när vi var där. Efter Julian hade lekt i 1,5 timme var det dags för lite teater, och för att vara första gången gick det toppenbra! I 10 minuter satt han stilla, och de sista 3 ville han sätta sig någon annanstans hela tiden, haha! 
Efter det skrev jag till Victor (som var hemma för halsont) att han fick komma och hämta oss med bilen. Och tur det. I bilen började jag må illa och sen kom den, magsjukan....hela eftermiddagen. Väldigt intensiv i typ 8 timmar, med feber och allt vad magsjuka innebär. På kvällen släppte det, och på lördagen var jag helt bra igen. Konstigt, men skönt! 
Så lördagen gick åt till adventspyntning och sådär, väldigt trevligt!
 
I söndags var vi ute och åkte lite pulka på förmiddagen, och sen på eftermiddagen var vi hos Quan och Ida en liten stund. Det hade då gått 45 timmar, och enligt 1177 räcker det med 24 (om man inte är ett förskolebarn, och för övrigt tycker jag 24 timmar verkar lite väl lite, men men). 
Vi åt supergod mat och bakade lussebullar och hade det trevligt innan det var dags att åka hem och sova. 

Hoppas ni hade en fin helg! Kram!