Hallå!

Det har hänt en hel del de senaste dagarna. Jag har börjat min APU (som för övrigt är på en skola/fritids) och det har varit jättekul! I början visste jag inte riktigt vad jag skulle göra i klassen, eftersom de hade börjat med lite olika saker...men senare kom jag in i det.
På fritids är det hur kul som helst! Barnen är helt underbara!
Sen har jag även börjat spela handboll igen! Det är också roligt! Dock tycker jag att min förra tränare är bättre  än den vi har nu, men det går ändå!

Nu sitter jag i skolans datasal och är hur trött som helst...men tack och lov är det snart helg! :D
Imorron blir det träning först, och sen på kvällen ska man hem till Annerfalks..det ska bli riktigt kul!


KRAM!

Ojdå!

Jag har visst inte skrivit på länge! Jag har tänkt göra det flera gånger, men jag har glömt bort eller inte orkat...men nu så är jag på gång!
Så vad har hänt då?

Jo, i fredags var Alicia och Tina här och vi sprang hinderbanan! Duktigt av oss! och efter det bastade vi, åt taccos, tittade på idol och så. 

Igår bakade vi och sen bar det iväg till Rebecka där alla tjejerna i klassen hade tjejkväll... eller inte riktigt alla, men det var jättekul i alla fall!
Vi åt paj, spelade kubb, åt efterrätt och tittade på skräckfilm! Efter det gick vi ut en sväng, det var mysigt!

KRAM!

Godnatt :)

Det blev ingen agility idag som det var tänkt för Tosca löper, så hon fick inte vara med. Vi åkte ut till skogen istället så att hon fick springa lös. 
Jag fick övningsköra också och det gick väl sådär...den lilla bilen (gröna grodan) är så hoppig. I alla fall när jag kör ;) 

Imorron så ska jag och Emelie gå till vår praktikplats och lämna papper och prata om de dagarna vi ska ha praktik, eftersom det är rätt så krångligt.. 

Sen efter det så kommer Maulo hem till mig igen, eftersom vi ska gå på bion igen... Vi fick gå in gratis den här gången och jag hoppas att de har fixat till felet nu så att det inte blir likadant igen, den här gången!!

Nu ska jag avsluta här!

KRAM!