Världens bästa yrke

Hej! 

Ännu en vfu-vecka är över och det känns tråkigt att det bara är två veckor kvar på praktiken. För när det första en åttaårig kille säger till mig på morgonen är "Hej Frida! Vad fin du är idag!" blir man ju varm i hela hjärtat! Eller när två tjejer varenda morgon står och väntar på mig för att ge mig en kram. Eller då vi idag under matten experimenterade med speglar och stämningen i klassrummet var så mysig och glad att jag bara inte kunde låta bli att le stort. Eller då en elev glatt utropade: "Jahaaa, jag fattar!". Eller då en annan elev kommer fram och viskar att det var jätteroligt när jag hade klassen själv, utan min handledare. Eller att läsa igenom julkorten eleverna fick skriva till en hemlig kompis och inse att alla har skrivit jättefina saker om varandra. Eller, eller, eller...! 

Ja, ni förstår...listan med härliga ögonblick idag har varit lång! Och det är den i stort sett varje dag. Jag har verkligen valt världens bästa yrke! 

Kram! 

Självständighet och adventspynt

Tjena tjena! 

Idag har jag fått vara ensam med klassen nästan hela dagen eftersom min handledare åkte iväg till universitetet på något slags handledarmöte. Det var superkul att få ha klassen själv och slippa ha någon där som bedömer en hela tiden! Och jag måste säga att det gick ganska bra :) 

Sen har vi börjat adventspyntat i klassrummet också så att det är klart till på måndag då det är den första december! De resterande veckorna fram till jul kommer det nog inte bli så mycket skolarbete egentligen, det är så mycket annat som ska hinnas med: adventsfirande, se på julkalender, öppna luckor, pyssel och luciaträning! Jag måste säga att eleverna redan är otroligt duktiga på luciaträningen, så det riktiga luciatåget blir nog hur fint som helst! 

C ya!