Tentaångest deluxe

Hej! 

Imorgon är det tenta för min del och tentaångesten är total. I och med att vi haft så mycket att läsa så har man knappt hunnit plugga på sina anteckningar. Sjukt dumt...dessutom la lärarna in en inlämning två dagar innan tentan! Tack för den! 

Hur som helst pluggade jag hela dagen igår och på kvällen gick jag till carro som matade mig med lite morotskaka och förhörde mig på historian och religionen. Sen när jag kom hem var det bara att förhöra sig själv på geografin och samhällen. 
Jag hatar verkligen den här tentan! 

Idag pluggar jag naturligtvis som en tok, men senare ska jag gå till Solle så vi kan förhöra varandra. 
Vi är dock redan inställda på att få göra omtenta på det här, men vi får väl se hur det går imorgon helt enkelt! 

Det blev visst en inlägg av klagande idag, men med tanke på huvudvärken och halsontet tycker jag bara synd om mig själv idag ;) 
Det kommer vara grymt skönt imorgon när tentan är över för då är vi i alla fall lediga fram tills på tisdag! :)

C ya! 

Sista striden på campus

Hej! 

Helgen har gått riktigt fort och började i fredags med lite plugg innan det kom massa folk till mig! Jag vet inte riktigt hur många vi var i lägenheten till slut, men jag tror jag räknade till 16 pers. På mina 37 små kvadratmeter blev det väääldigt trångt! Och varmt! Men vi hade himla kul :) 

I lördags åkte jag och Victor upp till Tina och Carro på Grands innan jag fick stressa hem för att gå till Solle och Johanna. Vi skulle nämligen gå på superhero-sittning! Vi blev gryyyymt snygga! Och alla skurkar på campus försvann illa kvickt när vi gick till förfesten och alla andra superhjältarna. Förfesten började förresten tre på eftermiddagen, det kändes som nollningen all over again! 

Alla var riktigt snygga i alla fall och där var både skurkar och superhjältar. I och med att Solle var Batman hade jag klätt ut mig till Robin. Johanna var hitgirl från kickass ;) sjukt snygga som sagt! 

Idag har jag pluggat hela dagen, med avbrott för lite fotboll. Det ska bli så skönt när tentan är över på onsdag för sen har jag en veckas ledigt då jag inte behöver plugga på något i stort sett! 

Nej, dags att fortsätta plugga! 

Kram! 
Pluggis och kalas

Hej! 

Idag har jag suttit och läst hela dagen. Och då menar jag verkligen heeeela dagen. Hade knappt någon matpaus ens en gång. Klockan är snart tolv och jag lade precis ner pluggandet för kvällen. Jag har nu en grym huvudvärk och stel rygg/nacke. 

Som tur var kom jag iväg till Alicia ett par timmar nu på kvällen! Så lite paus i pluggandet fick jag ändå. Alicia fyller ju nämligen år idag, och det vill man ju inte missa, så jag, Tina och Carro var där och blev bjudna på massa gott :) det behövdes! 

Imorgon så ska jag plugga hela dagen är det tänkt, så att jag hinner med en utgång på kvällen, vilket kommer bli riktigt roligt :) 

Men nu är det dags att sova. Om åtta timmar ska jag upp och börja plugga igen. Wish me luck! 

C'ya!