Torsdagsmiddag

Hej!

Då har vi haft första examinationen i den här kursen, men det var mer som en vanlig redovisning så jag förstår inte varför lärarna ska skrämma upp oss med examination...men det gick rätt bra i alla fall :)

Imprgon är det fullt upp med städning, tvätt, handling och fika med polarna, så idag tar jag det bara lite lugnt. Men man kan ha en ganska trevlig middag i sin ensamhet en vanlig torsdag också. Jättemysigt :)

Kram!Sommarlängtan

Hej! 

De här tre dagarna har vi suttit med grupparbete varje dag efter skolan (jag har döpt gruppen till räkneligan eftersom det är matte vi håller på med nu) och jösses vad vi har jobbat på! Det är så skönt att bli av med saker man måste göra :) 

I övrigt har jag letat tåg och bussar till jönköping där man inte behöver byta buss eller tåg någonstans...det finns inte många kan jag säga. Så jag övergick till lite mer roliga saker, som t.ex. att leta djurparker man kan besöka i sommar, eller stugor att hyra på Gotland! :) Jag börjar längta till sommaren nu! 

Kram!


 
 

Ny vecka

Hallå!

Nu har ännu en ny vecka påbörjats och den kan antagligen inte kännas längre än förra veckan så jag känner mig positivt inställd! Det konstiga är väl att helgerna alltid går på en sekund!...eller det kanske inte är så konstigt när man har så kul! :)

Jag har lite träningsvärk efter helgens promenader (ett tecken på att ta upp träningen kanske (igen!!)) och världens skavsår! Jag kan inte rekomendera att gå 6 km med skavsår. Låt bli om ni kan!

Nu har jag precis kollat på årets första avsnitt av familjen annorlunda. Alltid lika roligt :)

Men nu är det dags att gå och lägga sig och läsa!
Godnatt!