Bröllop

I lördags var vi alltså på bröllop för Emelie och Viktor i Örlogskapellet i Göteborg. Väldigt mysigt ställe och kändes familjärt, precis som de ville ha det :) 
Vi kände inte så många, men Quan och Ida var där så det var skoj! Det var mest Emelie och Viktors släktingar som var där, men det var himla fint och trevligt! 😊 det är inte var dag man är på bröllop ju! 
Inte ett öga var torrt när Emelie kom uppför mittgången med sin pappa, till Viktor som väntade nervöst längst fram 😄 

Det togs mängder med bilder, tonvis med kramar kramades och en hel del minglandes blev det efter det, med lite skumpa förstås! Väldigt trevligt! 

Vid middagen höll min rygg på att gå mitt itu kändes det som, så vi fick smita ut en stund efter det (när andra smet ut för rökpaus och sånt där 😅) för att jag skulle få lägga mig ner en stund. Det funkade ett litet tag och jag lyckades ta mig igenom efterrätten sen också, men med en ganska hög smärta tyvärr! 

Vi blev inte så sena, vi åkte hem vid 22:30 typ, men det var alldeles lagom tyckte jag! Det var så skönt att slippa vara jättetrött dagen efter, och Julian (som var hos sin faster) hade inte kunnat somna. Han ville sova hemma med mamma och pappa hade han förklarat. Så det var ju bra att det inte blev alltför sent! 

Ett fint och mysigt bröllop var det, och förhoppningsvis blir det väl lite fler av den varan i framtiden! Men inte från vårt håll i alla fall 😅 

Kram!