En massa hej då!

Hej! 
 
Idag var det den sista redovisningen som skulle göras i den här kursen, och nu är den klar! Sååå skönt! Nu kan vi bara koncentrera oss på att fixa klart allting tills vi åker på lördag! Så nu har jag sagt hej då till klasskompisarna idag, eftersom vi inte ses något mer på ca 7 veckor! 

Efter skolan så kom Tinis hit en liten sväng. Vi var ju också tvungna att säga hej då till varandra på riktigt innan jag åker! 
Efter det kom Solle hit en liten sväng och vi fixade lite med en massa papper och sådär, så nu är nog allting klart tills vi åker. Vi ska bara hämta Ipaden imorgon som vi ska få låna från skolan, och sen är vi ready to go! 
 
Snart ska jag nog ut på en prommis med Basse, och så får vi se om någon annan hänkar på också. Jag måste ju säga hej då till pojkarna också ju! 
 
Det blir en himla massa hej då, men vi ska ju vara iväg ett tag ändå. 

Imorgon blir det städ och fixa det sista, för på fredag åker vi ju till Göteborg!! 

Kram! 
 
 

Tiadagskul

Hej! 

Idag kom Sofie och hennes söta dotter hit en sväng på förmiddagen för att fixa det sista med plugget. 
Det är så himla skönt att det är färdigskrivet nu! Nu är det bara redovisningen kvar imorgon sen är det heeeeelg! 

Annars har jag packat större delen av dagen, och det tog ett bra tag men nu är jag nästan klar med det också! Det tar sig! Snart åker vi...!!!

Nu på kvällen var jag ute med Louise på en prommis igen, och sen var jag uppe och köpte en mjölk! Hur sjutton ska jag klara mig utan mjölk i 6 veckor! 

Nu är det dags att plugga lite till innan det är läggdags! 

Kram! Ny vecka

Hej! 

Då var det ny vecka igen, och den här måndagen har gått rätt fort ändå. 
Sofie kom hit på morgonen och sen pluggade vi fram till tre ungefär, och sen åkte jag med Sofie in till stan så att jag kunde växla pengar. 

Efter det bar det av till Alicia en kortis och sen vidare mot Louise och en runda runt sjön. Så det har varit fullt upp och nu sitter jag äntligen och tar det lite lugnt i soffan :) 

Imorgon är det också plugg som gäller, och sen får vi se vad som händer. 

Kram!