Rinner bort

Hej! 
 
Just nu sitter jag och väntar på att spårvagnen ska komma, och håller på att svettas bort på kuppen. Så sjukt varmt alltså! Men gud vad skönt det är att det får vara lite sommar! :D 
 
Nu ska jag handla innan jag går hem, och jag tror faktiskt att jag kommer köpa med glass hem. Det är ju glassväder så att det stänker om det! 
 
Annars får vi se vad vi hittar på..det är ganska mycket badväder också 😁 
 
Kram! 
 
 
I förrgår och igår regnade det, då såg det ut såhär på vår balkong! 
 
 
 
</div

Tisdagmorgon igen

Tjabba! 
Då var vi där igen. En tisdagmorgon på väg till jobbet och alla elever. Nu de sista två veckorna handlar det väldigt mycket om att göra klart allting. Sen är det dags för långledigt! 
 
I helgen var Cocchi och Amanda hos oss! Eller vi började vid Delsjön för att bada, men solen bestämde sig för att försvinna en timme efter att vi hade kommit dit, så det blev inget med det! Så då åkte vi hem till oss istället och kollade på film :) 
Den här veckan har jag ganska fullt upp! Det är mycke som ska fixas och donas med. Men det kommer bli kul också! 
 
C ya! 
 
 
</div

Öppet hus!

Tjabba! 
 
Då var det snart dags för öppet hus, och det är mängder med förberedelser som ska göras. Men det blir nog kul! Det är svinbra väder i alla fall, vilket nog gör att det kommer bli väldigt mycket folk! 
Och för pengarna vi får ska alla tvåorna åka paddan dagen innan skolavslutningen! Förra året valde eleverna att ge bort pengarna till barn som behöver det, i andra länder, men i år valde de att åka på en utflykt för pengarna istället. Det blir nog supermysigt! :)
 
Hoppas att ni har en bra torsdag i värmen och att ni får en fin helg! 
 
Kram! 
 
 
 

</div