Läsdag!

Hej!

Idag har jag suttit ute litegrann i solen och bara haft det bra. Min bok är så otroligt spännande att jag inte kan lägga den ifrån mig, mer än för att titta på fotboll. Så nu när matchen är över funderar jag starkt på att snart ta upp min bok igen!

Igår var jag på stan hela dagen med Hanna! Superhärligt! Vi hittade ett sushi-ställe som låg precis bredvid en grekisk restaurang. Nästa gång jag blir hungrig i stan måste jag prova den grekiska :)

Kram!

 

 

Fina barn och en paxad bastu

Hej!
 
Igår var min lärare från universitetet på min VFU-skola och kikade på när jag höll i idrottelektionen. Det gick bra, så jag är nöjd!

I morse var det lite strul med låset till bilen, men till slut kom jag iväg i alla fall. Jag trivs så bra med barnen i klassen så det är inte klokt. De är så fina allihopa!
Det är bara en vecka kvar på VFU:n... det gör mig lite sorgsen. Förhoppningsvis får jag rycka in som vikarie lite då och då.

Imorgon är det utedag hela dagen så jag har paxat Carro och Alicias bastu på kvällen. Himla skönt! :)
 
Kram!
 

Hurra hurra hurra!Nej det är ingen vanlig dag, för det är Alicias födelsedag, hurra hurra hurra!
 
Just nu sitter jag hemma hos Carro och Alicia efter att ha dykt upp, för Alicia, helt oförberett med daimtårta och cider. Ganska roligt! :)

Kram!