Det är dags!

Tjabba! 
 
Imorgon åker vi! Så sjukt! Känns inte som det, men det är faktiskt så. Om 18 timmar så lyfter planet som ska ta oss till Australien! Vi är ju inte framme förrän på fredag, men det är en annan sak! 😁 
 
Men i lördags var vi som sagt och bowlade och det var lika kul som vanligt! Sen käkade vi på Max innan vi åkte hem till Quan och Ida och gosade med tvillingarna och spelade spel :) 
I söndags åkte jag till Skövde, men där var varken päron eller hundar eller lillebror hemma. De hade alla åkt iväg så jag "vaktade" lägenheten ett par dagar, var med Växjöligan och badade i Brevik och drack vin (päronsoda för mig som körde) hos Carro.  Sen har ju m&p lite fler kanaler så jag fick ju passa på att kolla på fotboll och ha det gott också! 
 
Igår tog jag med mig Tinis tillbaka till Göteborg, där vi gick på Liseberg med Victor, Marcus, Quan och Ida och sen spelade vi risk på kvällen. Vi behöver ju inte nämna vilka som kom sist ;) 
 
Idag har vi fixat det sista, Tina och jag, medan Victor jobbar. Vi ska in till restaurangen sen och käka lite, och ikväll får vi se vad vi hittar på. Det blir nog en ganska tidig kväll i och med att Victors mamma kommer och hämtar oss klockan sju imorgon bitti :)
 
Ha en fin dag! 
 
C ya! 
 
 
 
 
 
 
 

</div

Fiske och Australien-packning!

Tjabba!

De senaste dagarna har varit riktigt härliga! I torsdags åkte jag till stugan igen som mamma och pappa hyr, och där tog vi det lugnt, och åkte på en liten utflykt till ett café mitt ute i ingenstans, vilket var riktigt mysigt! 

Igår var vi och fiskade med Marcus och Quan vid Kinna, men vi fick ingenting på hela dagen. Victor fick en liten mört på kvällen, men det var allt som fanns i den sjön verkar det som! Hoppas på bättre lycka nästa gång!
Quan var så taggad, så det var synd om honom när vi åkte därifrån tomhänta, men det var antagligen lite för varmt i vattnet just nu. Det var riktigt varmt alltså! Killarna badade men jag hade inte tagit med mina badkläder, vilket var synd!

Idag ska jag tvätta, för det är dags att börja packa inför Australien-resan! Vi åker ju om 5 dagar, herregud!! Jag har läst, och läst och läst men blir inte mycket klokare på vad jag ska ha med för kläder, vilket lär sluta i att jag har med alldeles för mycket, som vanligt. Det är ju vinter där, men sjuuukt varmt och fuktigt. Lär behövas många linnen och t-shirts ;) 
Senare ikväll ska vi bowla med Amanda och Cocchi och efteråt kanske vi åker och hälsar på tvillingarna, Quan och Ida, om det inte blir alltför sent! De har blivit så stora, tvillingarna! Och suuupersöta!

Ha en fin helg! 

C'ya!

 


Sommarfest + stugbesök

Hej!

I helgen så var min fina Växjöliga på besök och vi var på sommarfest hemma hos Ted, med grill, tjöt och goda drinkar och allt vad det innebär. :) Riktigt trevligt! 
 
I söndags var vi hos Quan och Ida med Tedd och Marcus och käkade god mat, såg VM-finalen och spelade Mario kart. Jag kom inte sist!! Det brukar jag göra, men den här gången gick det inget vidare för Ted, hehe!
 
I måndags jobbade Victor men när han slutade så åkte vi till mamma och pappa som hyrt en stuga en bit härifrån. Inte en kotte i närheten fanns det, och att inte höra suset från motorvägen hela tiden var guld värt! 0
Det var riktigt mysigt, och igår så var vi ute och metade, badade och lekte med hundarna :) Hur bra som helst! Vi fick upp några aborrar och en fick vi faktiskt döda och göra filéer på (mamma filéeade). Snacka om närproducerat! 
 
På kvällen åkte vi hem igen, och idag har jag mest tagit det lugnt då det har varit mulet hela dagen. Jag ska ut på en promenad alldeles strax, så jag får röra på mig någonting i alla fall! :) 
 
C'ya!