En söndag på arenan

Hej!
 
När vi hade varit ute på en kvällspromenad i lördags så ringde Quan och sa att vi skulle ta på oss och gå ut, eftersom han och Ida skulle hämta upp oss med bilen. Vi skulle nämligen åka till kasinot. Sagt och gjort, vi gjorde som vi blev tillsagda och spenderade kvällen med att spela på maskiner. Ingen gick back så det var kul! 
 
Och igår hade vi en riktig heldag på John Scotts här i Partille. Det började med att vi skulle spela shuffleboard med Quan och Ida, och när vi väl hade vunnit (såklart! ;) ) så kände vi oss sugna på bowling. När vi var klara så var vi väldigt hungriga så det blev mat där också medan vi kollade litegrann på fotbollen. 
 
Efter det spenderade vi kvällen tillsammans med Ida, Quan och Marcus och hade det himla mysigt! 
 
Idag var det tänkt att jag och Quan skulle ut en sväng, men det blir imorgon istället, så idag ska jag handla, städa lite, gå på promenad och lite andra småsaker. Hade gärna shoppat lite också..särskilt inredning, men vi får se! ;) 
 
C'ya!
 
 

Lördagkväll

Ännu en riktigt slappisdag, men nu har jag fått nog av sådana på ett tag! Imorgon vill jag hitta på saker, och vilken tur jag har att Vic är ledig då, för vi ska antagligen spela shuffleboard med Quan och Ida under dagen. 
 
Annars är dagen imorgon ganska öppen, så vi får se vad som händer! :) 
 
Det har i alla fall regnat heeela hela dagen, men nu på kvällen var det fint så då var vi ute på en prommis. Väldigt skönt att komma ut lite efter att ha suttit inne hela dagen. 
 
Hoppas ni har en fin lördagkväll!
 
 

Tjolöholm och Varberg

Tjabba!
 
Jo, äventyren som Växjöligan var ute på var en riktig succé, ska ni veta! Vi började tidigt på morgonen för att åka till Tjolöholms slott och gå på slottvisning, gå i den fina trädgården och käka köttbullar för att senare åka ner till Varberg där vi skulle spendera natten.
Vi åt ännu mera god mat, kollade in stan litegrann och spelade kort och hade det himla mysigt!
 
I tisdags åkte vi till Varbergs fästning och gick en guidad tur där jag och Tina fick vara med och "skådespela" litegrann. Inte för att vi fick göra särskilt mycket, men att spela en fredslös greve som rymmer till Norge är ju aldrig fel! ;) Och tina blev kung av Sverige, vilket inte är särskilt dåligt det! 
 
Vi hade det superbra i alla fall, och på eftermiddagen någon gång var det dags att åka hem. Senare på kvällen gick jag ut med Quan, Victor, Marcus och några till eftersom det var ett Pokemonevent. Det var kul att träffa de allesammans igen!
 
Och igår kom Maulo hit på besök för första gången! Det var kul att träffas igen, och det är skönt att det alltid är som det brukar vara, även om vi inte ses särskilt ofta. :) 
 
Idag jobbar Victor och jag gör ingenting mer än att läsa, spela piano och spela sims idag. En sån här dag har jag inte haft på evigheter, och det är väl meningen att man ska ha sånna också på sin semester?