Lediga dagar

Det har varit så himla härligt att vara ledig allihopa tillsammans den här veckan! 
Konserten igår med orkestern var såå bra! Skådespelaren som spelar Percy Weasley i filmerna var där och pratade och tog oss tillbaka till böckerna och filmerna när de kom, och den känslan när man läste böckerna och såg filmerna för första gången. Så häftigt att få höra musiken live! Önskar faktiskt att jag kunde gå en gång till, hahah. 

Idag har vi varit på sjöfartsmuseet och alvariet där som har varit stängt i flera år för renovering. Det öppnade nu i december igen och vi har väntat lite med att gå dit eftersom det säkert är mycket folk i början. Det var mycket folk idag med! Vilket vi ju borde räknat med eftersom det är jullov. Vi fick stå i kö för att komma in, men väl inne var det inte särskilt trångt. De har en hel våning där man kan leka och utforska lite olika grejer, där var vi två gånger under besöket. Det var också kul att titta på alla båtmodeller som fanns, tyckte Julian. Och lyssna i de små hörlurarna runt om i museet. De har också ett akvarium med olika fiskar och andra havsvareleser. Skoj! 

Imorgon ska vi fira nyår hos Quan, Ida och barnen, om vi får vara friska. Och det får vi verkligen hoppas att vi får vara! 
Imorse vaknade Julian och hostade ett par gånger så jag var jätterädd att han skulle bli förkyld nu, men sen var det ingenting mer. Det kanske var damm eller något, det har vi ju en del här hemma 😂
Vi inledde detta året med en del sjukdomar, fram till februari. Sen dess har vi fått vara väldigt friska, så jag hoppas att nästa år också är snällt mot oss och att det får fortsätta vara bra! 😊 

Ha det fint! 




Om matkoma hade ett ansikte! 😅