Roar hundarna

Hejsan!

Idag flyttar alla här hemma åt farfar, eftersom han ska flytta in till Haganäset (äldreboendet). Jag är hemma och ska passa hundarna, vilket jag tycker är ganska skönt! 
 
Senare idag kanske det blir så att vi går till allsången en liten sväng, men det får vi se. 

Kram!
 
 

Matlagning och bowling

Hej! 

I och med att Victors föräldrar bjöd oss på restaurang i måndags så ville jag gärna laga mat till de på tisdagen, då de kom hem från jobbet. Så därför ställde jag och Victor oss och lagade mat vid nio på kvällen ungefär. Det blev rätt lyckat också tror jag, de tog i alla fall mer efter att ha smakat ;) 

Men innan dess hade jag och Vic vart ute med Quan och Ida och spelat bowling. Jag tänker inte nämna resultatet för det gick inget vidare för min del, men det var roligt ändå! 

Igår fick jag skjuts hem till Kbg av Bosse och Anna som ska vara här några dagar. Imorgon kommer farbror Gustav också så det blir fullt hus :) 

Kram! 

Göteborgsvistelse

Tjena! 

I söndags kom vi hem till Göteborg från festivalen, ganska trötta men mycket nöjda. 

Väl hemma gick jag och Vic och köpte sushi...såååå gott! Och vad skönt det var att få sova i en riktig säng! 

Igår var det tänkt att jag skulle åkt hem och umgås med mina fina tjejer, men det blev inte riktigt så och jag blev kvar i göteborg.

Victor jobbade hela dagen fram till åtta så jag spenderade dessa timmar hemma själv. När familjen Chi väl hade slutat så tog jag spårvagnen in till stan och så gick vi ut och åt på restaurang allihopa. 
 Väldigt mysigt :) 

Kram!