Nyklippt!

Hej svejs!

I tisdags simmade jag som sagt med Amanda efter jobbet, och efter det bastade vi och badade i iskall pool, och bastade lite till! Så skönt! Vi var alldeles möra när vi kom hem, så då orkade jag inte göra något mer sen!

I onsdags så skulle det egentligen varit APT så då tog jag bilen till jobbet, men det blev inställt. Jag har aldrig varit med om det! Alla hade bokat in andra möten innan APT:t eftersom man ändå är kvar så himla längre, och även vi. Men det gick bra och jag kom ju hem två timmar tidigare, det var skönt! :) 
 
Igår träffade jag Amanda igen och då gick vi hem till hennes mamma så hon kunde klippa mig! Det var längesen! Det blev jättebra och jag är nöjd! Amandas mamma är brutalt ärlig också så det kändes bra att hon tyckte att jag passade mycket bättre i kortare hår. Då ser jag lite "fylligare" ut och inte så smal i ansiktet! ;) 
Sen gick min nya frilla, jag och Amanda och fikade. Det var gott! Speciellt som jag inte hade ätit någon middag, och tog en morotskaka istället för sallad eller macka :D

Idag ska jag nog försöka ta det ganska lugnt, för jag börjar få ont i halsen och bli förkyld, och imorgon är vi bjudna på fest hos Evin. Vi får se om vi orkar gå, det beror lite på om förkylningen blir värre eller inte. Annars är bara en lååång sovmorgon inbokad!

Ha de gott! C ya!

 

Middag och måndag

Hej svejs! 

Det blev ingen lugn eftermiddag igår för direkt när tvätten var klar var vi bjudna till Quan och Ida på middag. De skulle göra pizza och behövde någon som kunde komma och äta upp den. Tja, vi kan väl ställa upp, tänkte vi ;) 
Det blev supergott och efter maten så fick vi natta barn och spela lite spel. Mysigt! 

Idag har jag varit på simskola med 10 elever, vilket jag kommer göra varje måndag framöver i en halv evighet känns det som. Men det gick bra. Man blir alltid väldigt trött efteråt bara! 

Nu ska jag hem, men innan dess ska jag handla på vägen. Imorgon ska jag simma med Amanda så då måste jag ha med något mellanmål som jag kan äta på efter jobbet! :) 

Hoppas ni får en fin vecka! 
Tjejmiddag och golfrunda

Hej! 

Ja, just nu sitter jag i Skövde och tar det lite lugnt. Jag var ute med hundarna för en stund sen så de ligger och sover i sängen. Gott!

Den här helgen har gått så fort (precis som alla andra helger)! I fredags när jag slutade så åkte jag hem och packade innan jag åkte till skövde. Jag var väl framme strax efter fem så då käkade jag och pappa och gick ut med hundarna innan mamma kom hem från jobbet :) 

Igår var vi ute på en golfrunda på förmiddagen. Jag gick med hundarna medan päronen spelade. Mycket trevligt och en hel del bilder blev det! 
Efter det åkte vi och hämtade sushi, för att sedan åka hem och äta. Direkt efter lunchen var det dags för bio, för vi skulle nämligen se på unga astrid. Den var bra! 
Väl hemma igen så var det bara att byta om och åka in till stan igen eftersom det vankades tjejmiddag med världens bästa tjejer. Fina Tinis fyllde år i fredags så vi firade henne på pinchos igår. Supergott som vanligt, men det blev ännu bättre med sällskapet! 

Hemma på kvällen kom mamma och pappas kompisar över en liten sväng, vilket var trevligt det också! 
Så det var full rulle igår!

Idag blir det inte riktigt lika fullt upp. Jag ska åka hem någon gång efter lunch tror jag, och sen ska jag och Vic tvätta. Kul söndagsnöje ;) 

Hoppas ni haft en bra helg!