Äntligen höstlov!

Tjabba!

Äntligen är det höstlov! Det har varit tre fullspäckade, stressiga och långa dagar men det är det helt klart värt när jag nu kommer vara ledig torsdag och fredag. Sååå skönt! Älskar det! 
Jag har precis varit uppe i tvättstugan och slängt in en tvätt, och väntar på att Victor ska komma hem med en ny TV och sushi! 
Jajamensan, vi ska köpa ny TV. Den kommer se gigantisk ut i vårat vardagsrum, men förhoppningsvis kan vi hitta en lägenhet att köpa snart så att det ändå blir en flytt inom kort....förhoppningsvis...! ;) 

Imorgon ska vi nog mest slappa, och greja med den nya Tv:n så att allt fungerar som det ska. På fredag kommer Tinis och då ska vi kanske ut på lite AW på stan, och på lördag är det Halloweenfest hemma hos Ted. Det kommer bli så sjukt kul! :D
Men just nu är ddet skönt att bara kunna sjunka ner i soffan och veta att jag har en lång sovmorgon att se fram emot imorgon bitti! 

Kram!

 
 

Sovmorgon

Hej! Idag fick jag en timmes sovmorgon då det är studiedag på skolan. Vi börjar halv nio med morgonfika. Det är ju inte helt fel! Sen kommer hela dagen vara fullspäckad med grejer att göra förstås, men den extra timmen sovmorgon är jag tacksam över. Man borde alltid börja halv nio! :) 

Efter jobbet ska jag på AW med de flesta av mina kollegor. Det ska bli riktigt kul! Men det får inte bli alltför sent för ikväll är det fotboll! :) 

C ya! 


Kakförsäljning och föreställning

Herregud, vad den här veckan har gått fort! 

Kulturombudsmötet var lika kul som förväntat, och sen gick hela veckan i ett swisch. Vi hade faddergruppsdagar och skolfotografering så en hel del lektioner gick till annat än vad det vanligtvis gör.

Dessutom har klassen, på eget initiativ, velat sälja kakor för att vi ska kunna göra något kul hela klassen nu när det är deras sista år tillsammans. Så hela kakbeställningen kom i torsdags och jag och Linnéa stannade kvar till efter fem för att reda ut alla beställningar, för att barnen skulle kunna ta med sig alla kakor hem innan höstlovet. Puh! 
 
Men nu är det i alla fall höstlov, och därför är jag ledig nästa torsdag och fedag. Tjoho! Äntligen! Det behövs verkligen nu! 

Igår efter jobbet så gick jag, Aida, Petra och Erika ut och käkade mat och sen gick vi på Timbuktus föreställning 'en droppe midnatt'. Sjukt bra! Jag läste hans bok, med samma namn, för ett par månader sen och den var också bra! Det var jättekul att gå ut och göra någonting tillsammans med mina fina jobbarkompisar! 

Idag har vi inte gjort någonting över huvud taget. Vi var ute och kollade på en TV vi ska köpa på torsdag, och sen handlade vi, men i övrigt har vi slappat hgela dagen. Nu ska vi ställa oss och göra lasagne på vegofärs. Hoppas det blir gott! Jag har bestämt mig för att äta mer vegetariskt framöver. Så om ni har några bra vegetariska maträtter, let me know! 

Ha en fin lördag!