En slö dag...

Hej!

Att ta hand om hundarna själv börjar ta ut sin rätt tror jag, eller så börjar jag bli sjuk för jag har vart rätt slö idag efter skolan.
Men imorgon ska jag hem för Tosca ska till veterinären på måndag, så jag måste hem och lämna hundarna. Jag slutar tråkigt nog inte förrän vid fem så det kommer bli en lång dag, med en håltimme på tre timmar. Det är riktigt skönt att jag bor vid skolan så jag kan gå hem till hundarna då! :) 

Nu tänkte jag att jag skulle laga lite mat til både mig och hundarna för vi börjar bli hungriga!

Kram!

 

Terrorister och huliganer

Hej! 

Då har delkurs 2 av 4 på matten börjat och den verkar vara precis som den första, så det är rätt bra. Jag behöver mer kött på benen vad gäller olika representationsformer och hur man kan lära ut på flera olika sätt. 

Efter skolsagens slut var vi återigen ute med Isabella och Iris en sväng. Alltid lika roligt!Isabella kallar Iris för en terrorist..jag säger att mina hundar är huliganer, så de passar väl bra ihop då ;)   Tosca var på riktigt bushumör idag, men i och med att vi tror att hon löper har jag inte vågat släppa lös henne eftersom det är så många hundar här runt campus som får springa lösa. Men idag släppte vi de allihopa en stund så de fick busa av sig ordentligt! Vilken lycka!!

Imorgon är jag ledig så då tänker jag bara läsa igenom några artiklar till ett seminarium och tvättaaa...och ta hand om hundarna såklart! 

Kram!


 


Gänghäng och OS-slut

Hej!

Igår var gänget här! Jag bjöd på indiskt och de bjöd på dipp sen. Perfekt! Hundarna blev bortskämda och tyckte det var jättekul med lite besök! Det tyckte jag också naturligtvis!

Nu ska vi snart ut på en långis innan det är dags för hockeyfinalen! Efter det är OS slut och det känns lite vemodigt faktiskt. Men det är ju bara två år kvar till sommar-OS ;)

Kram!