Fredagen..

...var kanon! :D Vi firade Emelie och Fia:s födelsedagar, och det var superkul! Vi år pizza, spelade förfestspelet och hade allmänt roligt till Manboy ;) Tyvärr blev det inget "var finns i ordet" och inget sing-star heller som vi hade tänkt från början :P Vi hann helt enkelt inte. Det får vi göra nästa gång ^^

Fredagen kunde inte ha varit mycket bättre, men igår var jag helt slut. Jag orkade inte göra någonting, så det var ju tur att jag inte behövde det då (förutom åka och handla med pappa).

Idag (och igår) har jag haft fruktansvärt ont i halsen så jag har inte orkat göra nått speciellt idag heller :) ganska så skönt!

C'yaa! :)

Dessa söndagar...

Hallå hallå :)

Idag har jag typ inte gjort så mycket alls. Jag har bara tagit det lugnt, precis som man ska göra på söndagar. Jag har också varit en snäll dotter och lagat mat till föräldrarna här hemma och tvättat ^^

Igår var Alicia och Tina här och vi var ute i solen och hade det gött :) Det var meningen att vi skulle gått och köpt glass också men det var det ingen som orkade efter maten som bestod av grillat och sedan efterrätten som bestod av grillade mashmallows ^^ Mycket mumsigt!

Men nu ska jag kolla vidare lite på datorn ^^

C'yaa!

Maulo

Senare ska jag iväg till Maulo som fyller 18 idag, men innan det måste jag och Louise köpa en liten present till henne. Men vem sjutton vet när det kommer bli av...antagligen en halvtimme innan vi ska vara hos henne ;)

Men men...det kommer bli supermysigt ikväll, och eftersom jag har lovat att jag ska komma hungrig så tänker inte jag äta något idag. Jag har bara ätit frukost och sen en muffins ;)

Nää, jag tror jag måste gå ut ett tag :)

C'ya