Nytt år!

Hej!

I natt blir det nytt år gott folk, vilket blir lite spännande! Vi får hoppas att 2013 blir minst lika bra som 2012 har varit! :)

I år har jag hunnit med att vara arbetslös, börjat jobba, Julle har tagit studeten
 
 åkt utomlands två gånger, flyttat, haft nollning, kusinbarn, mäktig avslutning på Råsunda, börjat på universitet och lärt känna så himla många nya fina människor! Och på toppen av allt det så har jag varit tillsammans med släkt och vänner mestadels av tiden. Hur underbart låter inte det?! :)

Så för att avsluta mitt 2012 och börja 2013 på bästa sätt åker jag till Skövde för bio senare idag, vidare till Tina för trerätters och nyårsfirande! :)

Kraam!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gott nytt år!!
 

God jul i efterskott!

Hej!

God jul i efterskott på er!

Julen var toppen med mycket mat, lekar och annat skoj. Precis som det ska vara!
Nu är jag hemma i Karlsborg igen och ska bara slappa och träffa kompisar de följande dagarna. Lite plugg kommer det bli, annars får jag dåligt samvete, men för det mesta kommer jag bara ta det lugnt.


Hoppas alla har haft det bra denna julhelg!

Kram!

Drama/teater

Hej!

Det har varit en lång dag i skolan idag. Lång, men väldigt rolig! Efter ett seminarium med redovisning var det dags för fyra timmars workshop i form av drama. Jag var lite skeptisk i början, eftersom det där med att stå i centrum inte riktigt är min grej, men det var superkul! Riktigt duktig dramapedagog också! :)

Så efter att ha lekt 1800-tal, höstatus vs lågstatus, byggt skulpturer med våra kroppar, varit elefant m.m. så fick vi skriva en egen liten pjäs som vi ska öva på samt visa upp nästa gång vi har drama (vilket blir någon gång i januari) ^^
 
Min grupps pjäs är en ganska typisk sagoberättelse med prinsar och prinsessor och en elaking som prinsen ska döda. Jag kommer spela prinsen och rädda kungen och prinsessan från den hemska "låtsaskungen" som har tagit över tronen från den riktiga kungen. Med mig har jag min klantiga kompis och en älva ;)
I dramasalen fanns det riktigt roliga utklädningskläder, så vi provade bara massa roliga kläder den sista timmen egentligen ;)
 
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag är riktigt förkyld. Sömn borde fungera för att bli något bättre i alla fall! :)

Kram!