Ovärt seminarium och långhelg!

Hej!

Idag hade vi seminarium i klassen...elleeer... skulle haft rättare sagt.
Seminarium är oftast alltid tre timmar och det är då vi ska diskutera varandras texter utifrån kurslitteratur och sånt där. Grejen är bara det att den läraren som vi har i den här kursen babblade bort de där tre timmarna (!!!) av dagens seminarium.  Vi fick tre minuter på oss att prata om det vi hade skrivit. Tre minuter!
Även om vi kommer ha nytta av det vi skrivit senare i kursen så känns det lite onödigt att ha suttit med den där texten när vi ändå inte fick säga något om den.

Hur som helst så är det nu långhelg fram till på onsdag då vi har redovisning. Vår grupp är redan klara med vårt arbete och behöver alltså inte träffas innan nästa vecka. Skönt med långledigt! :)

Imorgon kommer jag hämta upp Alicia och Carro vid skolan när de slutar och sen bär det av hemåt !

Kram!

Växjö-ligan

Tjabba!

I fredags var Växjö-ligan i farten och skrev ett trevligt brev till Tinis hemma i Skövde. Vi har nu fått reda på att det kommit fram och blev mycket glada när vi fick höra denna trevliga nyhet.

Idag är Växjö-ligan igång igen men den här gången lyssnar vi på julmusik och äter godis (det var sjukt billigt så vi kunde ju bara inte gå förbi!).

Så nu ska vi mysa med det hela kvällen! :)

Kram!
 

Måndag igen

Hej hej!
 
Måndag igen och skolan är igång efter en rolig helg i Växjö! På torsdag åker jag hem till Karlsborg igen och det ska bli skönt att komma hem för jag längtar efter pianot och hundarna! ^^
Igår satte jag upp mina adventljusstakar och julhardiner och sånt, och det känns riktigt bra! Det blev fint!


Nu ska jag alldeles strax ringa hem och höra med Karlsborgsborna hur de haft det i helgen, de var på Skövdes spa :)

Kram!