Dagen innan nyår

Hej svejs! 

I förrgår hade jag och Tompa en riktig speldag då vi spelade massor av spel. Himla kul! Sen var jag naturligtvis tvungen att plugga en hel del också. Men det har gått bra med plugget. Idag ska vi skicka in det till handledaren så hon får titta på det en sista gång :) 

Men igår blev det inte så mycket pluggande för då begav jag mig till Göteborg och min fina Victor! 

Idag blev han tvungen att jobba men då har jag kunnat sitta med uppsatsen. Snart kommer jag bli upphämtad av Quan och Ida för vi ska möta upp Vic i stan när han slutar. Vi ska nämligen åka och bowla! :) 

C'ya! 

Fina hundar vi hade häromdagen va? :) 

Festis och snöfall!

Hej! 

Igårkväll åkte jag och hämtade Carro och Tina och sen bar det av mot Fia. Det var jättelängesen vi sågs allihopa så det var superkul att hela gänget var där :) 

Och idag kom snön! Så härligt :D i alla fall ett tag, tills det förvandlas till slask. Men än så länge är jag nöjd! 

Så jag och Tompa var ute och busade med hundarna förut idag och sen har vi varit inne och spelat spel. Super! :) 

Ikväll ska jag plugga litegrann och kanske börja packa litegrann. 

Kram! 

Härlig är julen

God jul på er! 

Hoppas att er jul har varit lika bra som min har varit! Vi har skrattat, ätit, pusslat, ätit, spelat spel, ätit och somnat framför Kalle Anka. Precis som vanligt. Och ätit massoooor med mat. Precis som vanligt! Himla härligt! 

Och idag har vi varit inne i Skövde en sväng eftersom sanna fyllde 14 år. Tänk vad stora de börjar bli de där småkusinerna :) 
Och sen när vi kom hem därifrån var det daga för bio. Det var kul det med! 

Sen har vi naturligtvis spelat spel ikväll också. Och imorgon har vi hyrt gympasalen så då ska vi dit en sväng och spela lite fotboll hade vi tänkt! 

Ha en fortsatt trevlig julhelg! Kram!