Prommis och film

Hej!

Idag har verkligen inget gått vår väg vad det gäller projektarbete! usch för det! jag är så glad att skiten är inlämnad nu! Nu är det bara redovisning imorron kvar också...

Jag var nyss ute med Erika och hundarna på en prommis. Mysigt! Trots att det blev jättemörkt i "skogen!" Välbehövligt i alla fall!

Nu ska jag till brudarna och Therese och kolla på film i alla fall!

Kram!Stormvarning

Tjabba!

Efter en lång helg i Kbg så är det snart dags att bege sig hemåt Växjö. Den här gången får hundarna följa med! Spännande! De har inte varit i min nya lägenhet än så vi får väl se vad de tycker om den. 

Igår skulle det blivit storm också! De ändrade från klass 2 varning till 3...men det kom aldrig någon storm. Inte som jag märkte i alla fall. Det ska tydligen ha varit värre i Växjö med fallna träd över vägar och sådant, så jag får väl se när jag kommer ner hur det ser ut. 

Nu är det lite projektarbete som gäller innan det är dags att packa lite. 

Kram!
 
 

En liten reunion

Hej!

Igår blev det en liten reunion med brudarna! Jättemysigt! :) Och gott var det med! Nu får vi se när vi träffas nästa gång...i jul kanske! ;) 

Idag hade jag inte tänkt göra särskilt mycket. Vi får väl se vad som händer. Jag tänkte sitta med projektarbetet en stund så jag inte har dåligt samvete över det, och sen blir det nog bara slappa hela dagen :) Skönt med långhelg! 

Kram!