Gothenburg by night

Hej! 

I fredags slutade vi seminariet vid fyra och sen åkte jag och Sofie direkt in till stan för att shoppa lite snabbt innan tåget skulle gå klockan fem. Tror ni att det gick som det skulle? Självklart inte! 

Först stod det att tåget inte skulle komma förrän en timme senare, vilket sen blev 18:16. Men vid tjugo i sex insåg de väl att tåget inte skulle komma iväg alls så då fick vi sätta oss på ersättningsbuss istället. Detta skulle göra att Sofie kom hem till värnamo senare och jag skulle inte vara framme särskilt tidigt i Göteborg jag heller. Till råga på allt hade en olycka skett på vägen till värnamo så där blev vi också stående en timme. Hoppas ingen blev allvarligt skadad bara! 

Egentligen skulle jag vara framme i Göteborg ca halv elva, men Victor och Hayk kom och hämtade upp mig i Borås istället, så vi kom hem tidigare :) så snälla! 

Igår hade vi fullt upp! Vi började dagen med en pannkaksfrukost, innan vi åkte iväg till Victors syster för att experimentera med bubble tea. Spännande! Senare på eftermiddagen gick vi ut och åt alla tre, vilket var himla gott! 

Senare på kvällen åkte vi upp på ett berg (minns inte vad det heter) och kikade ut över Göteborg. Sen hämtade vi upp Oliver för att åka till Ted. Ted hade nämligen födelsedagskalas! Ett ganska stort sådant också, vilket var kul! :) 

En bra lördag med andra ord! 

För övrigt har jag och Sofie blivit godkända på c-uppsatsen! Lycka!!!

Kram! 

Pluggisdagar och kvällspromenader

Hej! 

Plugget de här dagarna har gått ganska bra ändå, även om jag idag har skickat in en uppgift som jag egentligen inte tror att jag blir godkänd på. 
Jag har varit ute och gått de här tre kvällarna i rad och det har varit så himla skönt att komma ut efter en hel dags plugg! 

Men idag har Tina och Alicia varit här också och vi har fått prata av oss alla tre! Härligt :) Vi fikade lite också såklart! 

Imorgon eftermiddag är det seminarium som gäller och sen ska jag sätta mig på tåget (igen) för att åka till Göteborg! Det ska bli så skönt att komma fram imorgon :) 

Kram! 

Drar mig...

Hej! 

Igår pluggade jag verkligen heeela dagen, vilket gjorde att när jag vid halv nio skulle resa mig upp så började rummet snurra. Då fick jag nog och gick ut på en liten promenad. Gissa om det var skönt att komma ut då! 

Idag ska jag också plugga hela dagen, eftersom uppgiften var svårare än vad jag först trodde. När jag blir klar med den är det bara att börja på nästa! Båda ska i alla fall vara klara på torsdag, så jag känner mig lite halvt stressad just nu. 

Även om jag känner mig stressad och verkligen måste plugga kan jag inte komma upp från sängen. Vaknade halv tio ungefär och har legat kvar i sängen sedan dess. Jag vill verkligen inte gå upp, för jag vet hur mycket det är att göra. Men å andra sidan minskas ju inte det jag ska göra av att ligga här och dra mig.

skärpning nu Frida. Dags att plugga! 

C ya!