Indian Warriors!


Hej!


Den sista nollningsdagen för min det (är ju inte med imorgon eftersom jag ska flytta in i lägenheten då) är här och jag kan bara säga att vi har haft det sjukt kul den här veckan!
Igår var det vinbrännboll då alla mest fokuserade på att brotta ner de som sprang istället för att ta bollen! Nollorna mot lagledare och funktionärer, och som gissat kan inte nollorna vinna (även om vi var överlägsna ^^) eftersom vi är en hög med nollor ;)
Senare på kvällen var det mellanfest med laget och utgång efter det.

Nu ska jag och Carro äta frukost innan det är dags att gå ner till "Pedalängen" för champangefrukost!
Kram!
 
 

Första dagen på nollningen!

Hello!

Nu är första dagen på nollningen gjord och jag känner mig ganska lättad. Jag var ganska nervös i morse när jag och Carro gick ner till ängen där vi skulle vara, men det gick över rätt snabbt :)

Min grupp är jättefina indianer och Carro får leka Harry Potter den här veckan. Andra grupper är cowboys, fiskare, brandmän och jultomtar m.m. De har hittat på en hel del roliga gruppteman, tycker jag :)

Nu är nollningen över för den här dagen, men det är många dagar kvar ännu, så därför ska vi alldeles strax gå och lägga oss!

Dream happy dreams :)
 
 

Kims place!

Tjena tjena!

Nu sitter vi i Kims lägenhet i Växjö och lyssnar på Michael Jackson och har det ganska trevligt! Runt omkring oss hör vi ljudet från flera fester, precis som det ska vara på campus :)

Imorgon är det nollning/kick-off som gäller. Det blir nog kul! :)

Kram!
 
 
 
!