Muren

Med linbana upp ( = livsfarligt, vi satt där och dinglade med benen högt, högt upp i luften) och Bob ner på en bana kan vi säga att vi är mycket nöjda med vår resa till kinesiska muren. Vi hade dessutom en privat chaufför som väntade på oss där. Lyx när man bor på 5-stjärnigt hotell! 
 
C'ya! 
 
 
 
 
 
Brant var det! 
 
 
 

Temple of heaven

Igår hade vi fullt upp med sjukhus, Temple of heaven och så var det tänkt att vi skulle in till den förbjudna staden också. Dock stängde de preciiis när vi kom fram till grindarna. Surt..men vi ska försöka ta oss dit imorgon innan vi åker hem till Shanghai igen :) 
 
Vi åkte till OS-arenan istället och åkte in till stan efter det istället. Vi var ute hela dagen igår och kom hem runt halv tio på kvällen. Snacka om trötta då! 
 
Idag ska vi vara hela dagen vid Kinesiska muren! Hur coolt är inte det?!
 
Kram! 
 

Beijing

Hej! 
 
Igår fick vi se det gamla Kina möta det nya när vi var i Yu Yuan Garden och Xin Tian Di. Det är två områden med gamla fina byggnader..och väldigt mycket folk! 
Fint var det i alla fall! 
 
Senare på kvällen var vi ute och åt med Victors kusin och hennes familj, och idag vaknade vi tidigt för att åka tåg till Beijing. 
 
Väl framme har vi letat efter sjukhus igen, eftersom Vic var tvungen att komma tillbaka på återbesök. Vi var på fyra sjukhus, men ingen kunde hjälpa oss idag så vi får åka tillbaka imorgon istället. 
 
Istället åkte vi till Wangfujing, och tittade på spetsade skorpioner, spindlar, sjöstjärnor och annat skumt som folk äter..ganska coolt även om det också är ganska äckligt ;) 
 
Nu ska vi snart sova, för imorgon är det fullt upp hela dagen! 
 
Kram!