Kefalonia!

Resan har varit helt fantastisk och det har vart hur bra väder som helst! I tisdags gick vi ut på en promenad till den närmsta staden, Lixouri, vilket var 8 km. Eftersom det redan var 25 grader klockan halv åtta på morgonen så gick vi redan kvart över sex! Vi fick med oss frukosten i en påse så vi satte oss vid en kyrka och åt efter några km. När vi väl var framme i Lixouri orkade vi inte göra så mycket så vi satte oss på ett café och sen tog vi taxi hem! :) 

I torsdags hyrde vi en minibuss och åkte runt ön. Det var jättehäftigt! Vi tog färjan över till huvudstaden och åkte upp till Kefalonias nationalpark, där det tydligen fanns jättesällsynta växter, några träd som bara växte där i hela världen och vildhästar. Vi såg inga vildhästar tyvärr, men utsikten var helt klart värt det! Vi var på över 1600 m höjd! (Kebnekaise är ca 2100 m för att ha någon sorts jämförelse)

Sen åkte vi vidare till en by som hette Sami där vi åt lunch, och sedan vidare till Melissani Cave, vilket var en underjordisk grottsjö där taket hade rasat in för ca 5000 år sedan. Så jäkla häftig! Där fick vi se fladdermöss, och en ål dessutom!

De andra dagarna har vi tagit några mindre promenader på morgnarna och bara solat och badat hela dagarna. Med andra ord har resan varit toppen!
Kram!
 

Nu ååååker viiii!!

Tjohooo! Snart åker vi iväg till Landvetter (från Bosse och Anna som bor tio minuter ifrån :) ) Det ska bli så härligt!! Hörs om en vecka! Kram!

Midsommar!

Hej!

Idag vaknade vi hyfsat tidigt och åt frukost på balkongen. Härligt! Efter det åkte vi iväg till sjukhuset för att hälsa på farmor som ligger inne igen. Egentligen var det tänkt att vi skulle firat midsommar hos Lotta allihop, men med farmor på sjukhuset ville vi hellre hälsa på henne såklart. Det var rätt jobbigt att säga hej då när vi skulle gå. Man vet ju aldrig när det är sista gången man träffar henne...men vi hade det i alla fall väldigt bra på sjukhuset och farmor är vid gott mod ändå! Så hitills har årets midsommarafton både varit trevligt och lite vemodig.

Men nu håller vi på och packar för fullt medan Bosse grillar! (ja, vi ska äta midsommarlunch också :) ) Imorgon åker vi! :D Som vi har längtat efter det!

Trevlig midsommar! Kram!