Före och efter!

Hej!

Igår efter skolan gick jag hem för att vänta på Alicia. Jag skulle nämligen åka med henne hem till de för att sedan åka hem mot Kbg :)
Så under tiden jag väntade hann jag städa lite och packa klart!

Så nu är jag alltså hemma i Kbg! Härligt!
Idag åkte jag till frissan på morgonen (jajamensan, ni läste rätt! jag har klippt av mig håret) och nu på eftermiddagen har jag vart hos tandläkaren. Allt ser tydligen fint ut så det var ju skönt att höra ;)

Nu ska mamma och jag ut en sväng. Jag hoppas vi kommer tillbaka med jordgubbar!

Kram!

Före


Efter


Döm själva! :)

Shopping och packning

Tjabba!

Igår när jag vaknade spöregnade det. Och det blev inte bättre när jag skulle gå ut till bussen heller...det blev snarare ännu värre! Så trots regnjacka och att jag stod under ett träd blev jag dyngsur! Men jag var inte ledsen för det, för jag, Carro och Alicia skulle upp till Grands och shoppa!
Vi var alla nöjda med våra köp när vi skulle åka hemåt :)

Idag har jag tvättat och börjat packa inför sommaren hemma i kbg :) Egentligen borde jag plugga, men jag orkar inte...så jag gör massa annat (som att vattna blommor och städa) istället för att plugga!

Och senare ska jag gå och rösta i EU-valet såklart! Det är viktigt! Tänk vad våra förfäder kämpade för att alla skulle få chansen att rösta!

Kram!Svettiga promenader

Hej!

Igår kom Carro hit på förmiddagen och vi satt ute i solen lite innan det var dags för Carro att gå till skolan. Jag var ledig så jag satte mig och läste lite :)
När Carro och Alicia slutat skolan åkte jag med de hem och då såg vi att Tina satt och gottade sig i solen. Då blev vi allihop sugna på att sitta ute, så då gjorde vi det en stund innan Carro började med maten. Det var himla gott måste jag säga!
På kvällen när jag skulle promenera hemåt kände jag att jag hade alldeles för mycket kläder på mig (trots att jag bara hade piratbyxor och linne ;) ) för det blev riktigt varmt! Skönt med varma kvällar!

Och idag kommer de allihop till mig för att grilla! Jag har varit på fältstudie nu på morgonen och tog en promenad dit bort. Sjuuukt varmt! På vägen hem (då jag dessutom släpade på en tung matkasse) rann det svett både från ryggen och ansiktet kändes det som ;)
Så jag tog en riktigt kall dusch när jag kom hem och nu tänkte jag lägga mig och läsa en stund innan brudarna kommer! :)

Kraam!