Häftigt år!

Hej!

Det är häftigt vad ett helt år kan ha att erbjuda. Nu när jag tänker tillbaka på det och ser på gamla bilder så har det här året båda varit svårt och helt fantastiskt! Jobbet var tufft som bara den i våras, och har även varit det nu på slutet av höstterrminen också, men på två helt skilda sett! Jag har lärt mig väldigt mycket i alla fall, det är ettt som är säkert!

Jag har också fått chansen att åka på två otroligt häftiga resor, med bara en månads mellanrum! Det var helt fantastiskt! Många av mina bästa minnen från 2018 är just från Sydafrika, Zambia och Australien! 
 
Flera nära har gått bort, men låt oss inte heller glömma att det kommit två nya underbart söta medlemmar till vårt Göteborgscrew! I april såg de ut som små fågelungar när vi först hälsade på de på BB, och det har varit fantastiskt kul att få följa deras utveckling det här året! 
 
Vi har också haft många roliga fester att gå på, spelkvällar och middagar, sånt där man gör med vänner och familj. Jag känner mig lyckligt lottad som har alla dessa fina människor i mitt liv! 
Vi har dessutom köpt lägenhet, som vi längtar på och ser fram emot att flytta in i under 2019. 
 
Men nu ska jag inte bli för långrandig, det är så tråkigt! Jag vill bara säga att 2018 nog ändå har varit ett riktigt bra år!
Kram på er!

 
 

Ledighet är min grej!

Tjabba!

Julen har varit superbra och vi har haft det jättemysigt med både vänner och familj! Den här veckan har jag verkligen inte haft någonting inplanerat, vilket har varit hur skönt som helst! Det har blivit en del läsande och serietittande, men också en shoppingrunda och promenader med Quan och Ida, medan Victor har jobbat. Så skönt att bara ta dagen som den kommer! 
 
Idag ska jag städa, tvätta och har precis varit nere och handlat. Mer än så är inte planerat idag över huvud taget! Victor lutar 20 och då blir det taccos för hela slanten. Inget ont om julmat, men nu är vi rätt så trötta på det! 

Imorgon ska vi ut och käka på pinchos och kanske gå på bio efter det, vi får se! Julpyntet åker nog också bort imorgon, men i övrigt har vi inte tänkt hitta på så mycket i helgen. Vi får väl se vad som händer helt enkelt! :) 

C'ya! Och god fortsättning!
 
 

Ljuva jullov!

Hej! 
Äntligen är det jullov! Som vi har längtat och nu är det äntligen här! 

Hela veckan har vi ägnat oss åt att ta hand om hundar och jag har även varit på julklappsjakt åt mina elever. Det blir såklart inget stort paket till de, men jag ägnade torsdagskvällen till att packa in 23 polkagrisar, kexchoklad och julkulor i 23 st små paket. Det tog sin lilla tid! Men det var det värt! Det är så himla uppskattat!  

I torsdags så julhandlade vi också, vilket var i det senaste laget, med tanke på hur det såg ut i fredags när jag åkte hem från jobbet! Så sjuukt lång kö till Allum att jag inte ens kunde ta mig hem, typ! 
Till slut lyckades jag krångla mig ut från dem där kön och kom hem till hundarna så jag kunde gå ut en sväng med de. 

Annars var julavslutningen riktigt trevlig! Jag och Elif hade bjudit in föräldrarna på fika sista timmen, så det blev lite mingel innan de gick hem. Efter det så var det avslutning med personalen med jullunch i personalrummet. Gott! 

Igår var vi hos Quan och Ida med Amanda och Cocchi, vilket var supermysigt som vanligt. Hundarna och barnen var såklart med, såmen det var fullt hus! Så kul! 

Idag försökte vi fixa iordning sista delen på vårt soffbord, som varit ett projekt ett litet tag..meeen, det sket sig. Så vi åkte och köpte ett nytt bord istället! Som är sjukt snyggt! Så det känns bra med ett snyggt bord, men tråkigt att vårt projekt misslyckades! 

Nu ska jag snart iväg till Landvetter och hämta mamma och pappa, säkert solbruna och fina! :) victor ska in till restaurangen och stänga, så att personalen där kan gå på julfest! 
Sen ska vi såklart griljera skinka och provsmaka den! Så gott! 

God jul på er!