En vanlig, trevlig dag!

Halloj!
 
Om en liten stund ska jag gå och hämta Julian på förskolan, och sen har jag ingen  som helst aning om vad vi ska göra fram till Victor kommer hem. Vi kanske bara sätter oss framför tv:n en timme för att varva ner lite, innan vi pysslar någonting, tänker jag. Riktigt vad det blir för pyssel vet jag inte, i och med att jag kom på det nu när jag skrev 😅

Elliot och jag har varit och simmat, och för mi del var det ju 2 veckor sen. Elliot och Victor var på "återsim" igår, eftersom vi missade förra veckan när Elliot var sjuk. Victor berättade att Elliot plaskade jättemycket igår när de simmade, och det har han inte gjort innan. Det fick jag också se idag, och det var jättekul! Han älskar verkligen vatten. Jätteskoj! 

Jag och Ida ska iväg sen i eftermiddag när Victor kommer hem. Då ska jag åka och hämta upp henne för att åka och sola (för att få en grund till Mallis om typ 24? 23? dagar 😁 Vi är ju väldigt optimistiska och tror att det ska vara varmare än vad det står att det ska vara i slutet på april, hahah. 
Sen ska vi också åka och titta  efter födelsedagspresenter till Nova och Dion, som ju fyller år samma dag som vi åker. Det blir skoj! Jag kanske tittar på ett par tofflor åt mig själv också, för jag levde i mina förra sommaren så de tog totalt slut. De är kasserade. Och Julian skulle egentligen också behöva ett par nya skor, men vi får se hur mycket vi hinner. Vi har lite tidspress eftersom Quan har handbollsträning ikväll och vi måste hem innan han ska åka. 
Annars har jag tid att kolla imorgon för då ska jag iväg till vårdcentralen och ta bort två leverfläckar som skaver på ryggen. Jag har tänkt på detta i minst 10 år, men i december tog jag äntligen tag i det (och lite andra saker) när jag var på vårdcentralen då. Det samlades grejer liksom lite på hög innan jag gick dit 😂 men då har jag i alla fall tid att kolla skor efteråt, för jag ska ändå handla fredagsmys och sånt där på vägen hem då! 

Hoppas ni har det bra! Nu måste jag gå hämta världens bästa Julian! Underbart!