Onsdag & torsdag

Helloooo! 
 
Igår var jag åter tillbaka på praktiken, men Solle var det inte då hon tyvärr hade blivit sjuk igen. 
Men jag gick på de lektionerna jag skulle och sen smet jag till hotellet för att spendera en sista eftermiddag med familjen innan de skulle åka till flygplatsen. 
 
Vi hade en himla skön eftermiddag och det var lite jobbigt att säga hej då till de på kvällen, i och med att jag gärna hade följt med de hem. 
Jag känner mig nämligen ganska klar på skolan vi är på, för lärare som slår sina elever tål jag bara inte. Vi har sagt ifrån några gånger, men de bara skrattar åt oss. Det är faktiskt skönt att det bara är en vecka kvar på praktiken, även om barnen är hur söta och goa som helst! 
 
Samtidigt som jag ville följa med familjen hem till Sverige igen har vi ju väldigt mycket roligt kvar att uppleva här i Tanzania! I helgen ska vi till exempel till Kikuletwa hotsprings och förhoppningsvis ska vi kunna åka iväg till ett djurcenter också! :) 
Och nästa helg åker vi ju till Zanzibar, så det är en hel del kul kvar! 
 
Idag kommer antagligen valresultaten att annonseras här i Tanzania (de röstade i måndags) och det kan vara lite oroligt i landet några dagar. Idag hade det tydligen varit något upplopp i stan så vi blev upphämtade av skjutsen idag efter skolan, istället för att ta dala dala hem som vi brukar. Bara för att vara på den säkra sidan. 
Egentligen har vi tänkt gå ut och käka allihopa idag, men vi får se lite hur det blir med det, i och med oroligheterna. Hoppas att det går ändå :) 
 
Kram! 
 
 
 

Kilimanjarovandring

Hej! 
 
Igår var vi uppe på Kilimanjaro och vandrade, vilket var rätt häftigt! 
Vi vandrade i regnskogen hela dagen och det var rätt häftig miljö! Vi såg en del små vattenfall på vägen och det var jättegrönt och fint överallt. 
 
Efter 8km i uppförsbacke var vi rätt slut, men utsikten på 3000 meters höjd (där vi såg Kenya!) var riktigt häftig! 
 
När vi kom ner igen var vi helt slut och mina knän hade tagit rätt mycket stryk. På kvällen kände jag mig 40 år äldre än vad jag egentligen är! 
 
Jag sov på familjens hotell igår och skolkade faktiskt från praktiken idag och sjukanmälde mig. Jag tyckte att en heldag med familjen vid poolen lät mer lockande än en otrevlig handledare och andra läskiga lärare! 
Så vi har haft det riktigt bra idag! :D.
 
Nu är jag dock tillbaka på hostelet och är helt slut! Jag tror jag ska försöka sova snart! 
Kram! 
 
we did it!