Mot gbg!

Hej! 

Det har varit en riktigt lång dag idag och just nu sitter jag på tåget mot Göteborg. 
Dagen började vid nio med seminarium och vi fick inte gå därifrån förrän halv fem (bortsett från lunchen naturligtvis). Då var det bara att sätta sig på bussen in till rese och tåget. 

Att jag dessutom är dunderförkyld gör inte saken bättre! Riktigt jobbigt att snora ner precis allting hela tiden! Hoppas det går över snart! 

Nu ska jag i alla fall ta det lugnt hemma hos Vic ikväll! 

Kram! 

Fullt upp hela dagen

Hej!
 
Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Det började med att jag gick till Louise för att skriva mail till vår handledare och skriva klart PM:et till imorgon. Det gick ganska bra och vid två följde jag med henne till vårdcentralen innan vi åkte in till stan en sväng. 
 
Egentligen var det tänkt att jag skulle ta kort i en fotoautomat eftersom jag och Vic ska till kinesiska ambassaden i Göteborg på fredag och fixa visum, men eftersom han också måste ta kort så gör vi det tillsammans på fredag istället. Så jag och Louise åkte upp till Grands istället och där köpte jag min födelsedagspresent från mamma och pappa. Nämligen ett par löpardojor! Himla sköna!
 
Jag var ute och testade skorna direkt när jag kom hem för då skulle jag nämligen ut på en prommis med Mirza. Vi gick runt sjön och pratade på om allt möjligt, precis som vanligt :)
 
När jag kom hem från den var det bara att ställa sig i duschen, och nu har jag suttit och skrivit min LPP som måste skrivas tills på måndag då läraren från universitetet kommer och hälsar på mig på praktiken. Jag är inte riktigt klar än, men planerar att vara färdig när jag går och lägger mig i alla fall. 
 
Kram! 
 
 

Tur att det snart är examen!

Hej!
 
Det kändes ganska skönt att komma tillbaka till skolan idag, i och med att det innebar lite sovmorgon, men jag ändrade mig snabbt under den 4 timmar långa föreläsningen. Riktigt tråkig! 
 
Innan föreläsningen hade jag och Louise träffats en stund och skrivit lite på det PM vi ska skicka in imorgon, där vi skriver om vad vi ska skriva om i examensarbetet. Examensarbetet som egentligen ska vara på 10 veckor, men där vi bara har 5 veckor på oss att skriva.
Och vår handledare vill att vi ska lämna in vår uppsats en vecka tidigare än alla andra, vilket då blir fyra veckor till skrivandet. Ska vi då anta att det tar en vecka att samla in vårt material så är det bara tre veckor kvar att skriva på...inte en chans att det kommer gå! 
 
Men allt löser sig ju efter hand, det är bara nu i början allt känns jobbigt! 
 
Imorgon ska jag och Louise i alla fall träffas och skriva klart vårt PM och skicka in det, och sen ska jag försöka planera mina lektioner till sista VFU-veckan som är nästa vecka. Inte en lugn stund här inte...:)
Tur att det snart är examen!
 
Kram!