Inflyttning i Skövde

Hej!
 
I helgen var vi som sagt i Skövde och lämnade tillbaka hundarna hos mamma och pappa. Jag älskar hur de bor och jag hade också velat bo så! Måste tyvärr vänta 30 år till innan det är möjligt ;)

Vi hade i alla fall en mysig fredagskväll med taccos och på spåret en massa godis. I lördags var jag och Victor inne i stan och köpte oss en bänkdiskmaskin, och jag kan säga att det är så skööööönt att slippa diska!

På kvällen tog vi en boulematch med päronen, och efter det gick vi till Tinis som hade inflyttningsfest! Observera att vi gick dit. Jätteskönt promenad som tar kanske 10 minuter :)
Och att träffa tjejerna igen var så kul! Tänk att vi sågs varje dag i tre år, började på universitetet tillsammans och umgicks nästan varje dag där också, och nu bor vi på olika ställen och ser knappt röken av varandra på flera veckor! Kul var det i alla fall!
 
I söndags tog jag och Vic en tilll boulematch, innan vi såg lite skidor på TV. Sen var det dags för oss att åka hem til Partille och installera våran diskmaskin. Den går superbra!

Kram!
 
 

Torsdag

Hej! 

 
Nu är det redan torsdag och veckan har faktiskt gått rätt fort. Och tur är väl det, för just nu är jag ganska trött på hur eleverna beter sig mot varandra och mot vuxna. 
 
Jag kom nyss från ett möte med idrott- o hälsagruppen, och vi hade det jättetrevligt på vårt möte. Vi pratade om.energi i form av spöken, idrottshuliganer, att alla pojkar måste välja någon typ av våld (god eller ond) och allt möjligt annat. Inte så mycket om vår nästa idrottsdag, men den är nästan helt planerad ändå så det gjorde inte så mycket :) 
 
Nu ska jag hem och äta och imorgon är det nog dags att bege sig mot skövde och färäldrarna. Vi ska lämna tillbaka hundarna, efter att de varit en vecka hos oss :) 
 
Kram! 
 
 
 

Huliganer och promenader

Hej! Då var sportlovet tyvärr över, men jag har haft en bra måndag så det känns helt okey ändå. Innan jag vet ordet av det så är det ju påsklov!

 
Igår var jag och Sanna ute med våra huliganer och jag kan inte säga att tosca tyckte det var särskilt kul att träffa sin nya vän Shaggy, som är en ganska stor och busig hund, hehe. 
Men de fick gå långt i skogen i alla fall, och det var desto roligare. 
De fick gå ännu längre med marcus och victor sen, men då stannade jag hemma under täcket med en bra bok istället :) 
 
Imorgon är det faddergruppsdag och läslyft på jobbet, och det känns väl helt okey men det kommer bli en lång dag. Men snart är det ju fredag igen!
 
Kram!