Ännu en tisdag

Hello!

Så var det tisdag och sista dagen att skriva på tentan. Det har gått ganska bra nu på slutet, men det är alltid lika osäkert vad lärarna egentligen vill ha! Jag är ganska nöjd med arbetet, men lärarna kanske tycker att jag skrivit för lite om någonting och för mycket om något annat. Men förhoppningsvis blir de väl nöjda! :)

Idag gick jag en sväng med Louise på förmiddagen men annars har jag mestadels varit hemma och slappat med hundarna :)

Kram!Internationellt ska det va!

Hej!

Nu är jag tillbaka i Växjö igen, men bara för några dagar för jag har lånat hit hundarna!

Idag hade vi ett seminarie med internationella studenter där vi skulle byta erfarenheter om skolan i våra länder. Det var riktigt roligt! Jag trodde verkligen inte det först, men det var så kul att vi skippade den halvtimmen rast vi egentligen skulle haft och bara snackade istället. I vår grupp var vi sex från vår klass och tre internationella studenter från Tyskland, Turkiet och Japan. Så kul! :)

Efter det tog jag och Elisa ut hundarna på en sväng runt sjön. Skönt!

Imorgon är sista dagen att skriva på hemtentan och det känns bra. Det känns som att jag är i fas :)

C'ya!Bland kräftor och svamp

Hello!

Jag och mamma åkte in till stan idag och shoppade loss litegrann! Vi hittade massor med roligt, och sen när vi kom hem bestämde vi oss för att gå ut i skogen och plocka svamp. Och det fanns mängder!! Riktigt roligt :)
På hemvägen åkte vi förbi pappas gamla jobbarkompis och hämtade lite kräftor. Så lördagsnöjet ikväll har bestått av att rensa svamp och kokat kräftor.

Sen blev det svampsoppa till kvällsmat. Jättegott!
Imorgon blir det nog kräftor och kantarellmackor!

Kram!